• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

ГЕРБ отстрани ръководството на партията в Плевен

ГЕРБ отстрани ръководството на партията в Плевен

/КРОСС/ ИК на ГЕРБ отстрани общинското ръководство на партията в Плевен.

Настоящите членове на ръководство на ГЕРБ-Плевен и общински съветници Петя Василева, Христослав Михайлов и Йордан Грижов също така са и изключени от ПП ГЕРБ.

„Тъй като тези хора са избрани за общински съветници именно от листата на ГЕРБ, сега ние ги призоваваме да подадат оставки като членове на местния парламент с оглед на снетото доверие от тях“, посочи членът на  ИК на ГЕРБ Пламен Нунев. Той съобщи решението на ръководство на ГЕРБ по време на партийно събрание в Плевен.

Назначава се временно общинско ръководство в състав: Генади Динков – председател, Валентина Вълчанова – секретар, Румен Мотовски, Георги Данов, Мариана Бонджева и Христо Кочев. Сменен е и областният административен секретар Ралица Добрева. На нейно място е утвърден Цветомир Генчев.

„Досегашното общинско ръководство е сменено заради незадоволителното представяне на местните избори. Изпълнителната комисия на ГЕРБ има пълно доверие на областния координатор в Плевен Мирослав Петров, разчита на неговата компетентност, способност и комуникативност и сме убедени, че той ще съумее да стабилизира структурата на партията в областта“, категоричен бе Пламен Нунев.

Той съобщи, че Изпълнителната комисия е стигнала до взетите решения след подробен анализ на ситуацията в Плевен и областта, като са взети под внимание позициите на всички страни.

На заседанието, на което присъстваха областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров, общински съветници и кметове на населени места – беше обсъдена работата на всички структури в областта, както и бяха определени целите пред новото общинско ръководство.

До решението се стигна след като девет съветници на партията в Плевен изпратиха отворено писмо до Бойко Борисов. В него те настояваха за смяна на областния координатор и се разграничават от политиката, която той провежда.

В писмото се отправят различни обвинения срещу областния лидер Мирослав Петров, който е и областен управител – от натиск в работата до съглашателство с БСП и ВМРО на местно ниво.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.