• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

ГЕРБ: Радев демонстрира неадекватна позиция за пореден път

ГЕРБ: Радев демонстрира неадекватна позиция за пореден път
От партията излязоха с позиция за президентското вето

/КРОСС/ Демокрация и свобода не може да се защитават и отстояват с политическо лицемерие и с различни позиции за външна и вътрешна употреба. Това се казва в позиция на ПП ГЕРБ във връзка с ветото на президента Радев, предаде БГНЕС.

Като член на НАТО и ЕС България следва позицията на демократичния свят. А мнозинството в парламента има ясна и последователна евроатоалнтическа политика в подкрепа на правото на Украйна да защитава своите граждани и територии, посочват от ГЕРБ.

Очевадно е, че за пореден път президентът Румен Радев демонстрира неадекватна позиция за държавен глава на страна от ЕС и НАТО.

Суверенитет и стабилност не се постигат с разделени институции и различни позиции по геостратегическите теми, подчертават от ГЕРБ.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тиквата е неадекватен дебил от първия ден на появяването си на политическата сцена. С времето не е поумнял, просто се появиха още по-дебилни политици,на чийто фон той изглежда до известна степен адекватен и въпреки това на светлинни години от нормалното.

04.12.2023 20:25:10

Анонимен

Пояснявам към първия коментар, че става дума за баш гербаджията и всичките му тути-фрути.

04.12.2023 20:14:30

Анонимен

Прекрасен атестат за ГЕРБ-СДС. Позицията на президента да брани интересите на народа била неадекватна. Доказателство колко те самите са адекватни.

04.12.2023 19:52:24

Анонимен

Жалки чужди подлоги. Заради някаква евроатлантическа отдаденост, която докара България до най-бедната в ЕС поставяте българския народ да страда. Позицията на президента била неадекватна и лицемерие. Вие сте политически лицемери, че защитавате народа. Малко ли бяха природните бедствия, които ни сполетяха и в бъдеще ще ги има по-често. Тези високопроходими машини биха могли да спасят хора в бедствие, родилки и болни да получат медицинска помощ. Граничари, които с голи гърди бранят границата и ги убиват като прасета с ловна пушка. Вие ми говорите за някаква солидарност с друг народ и държава. Засрамете се българопродавци. Браво на президента и не го иронизирайте със зелен чорап защото ще продължавате да се оплаквате, че няма такива, които да ги обуят и да защитават България.

04.12.2023 19:46:50

Анонимен

От партията ГРОБ излязоха с позиция за президентското вето-ЩЕ заГРОБим България,с цената на всичко, казаха ТЕ.

04.12.2023 15:59:14

Анонимен

Стига си дърдорил глупости бе пич, Унгария, Словения , са също членове на ЕС и НАТО, Австрия е член на ЕС, Турция е член на НАТО и политиците им имат топки да казват ,,НЕ,, , когато става дума за националните им интереси, а не ти и другите като теб да подарявате страната ни водени от личните ви частни далавери.Какво се правите на големи евроатлантици, за да прикривате зад това собствения ви интерес?В НАТО и ЕС ни приеха по времето на Симеон Кобурготски и Станишев и ти и кирчовците нямате абсолютно никаква заслуга за това, а само експлоатирате темата за личните ви интереси.

04.12.2023 15:17:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.