• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС на среща в парламента

ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС на среща в парламента

/КРОСС/ Ръководствата на новата коалиция ППДБ-ГЕРБ и ДПС се срещат в Народното събрание след появилия се снощи състав на кабинет, съобщи "Пик".

За създаването на проекто-кабинета са достатъчни гласовете на ППДБ и ГЕРБ. ППДБ имат 63-ма, а ГЕРБ/СДС - 69 депутати. В момента Народното събрание е в почивка.

Мария Габриел излезе от срещата между ГЕРБ, ПП и ДПС, но не пожела да говори с журналисти.

От стаята излязоха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и депутатът Делян Пеевски, които обещаха, че по-късно ще дадат изявление.

Междувременно стана ясно, че в НС не е пристигнало и не е депозирано искане от главния прокурор за сваляне на имунитета на лидера на ГЕРБ, допълва медията. Имунитетът бе поискан от наблюдаващия прокурор, но писмо с искане няма.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И това се случва в този свещен ден за България – денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България. Тези национални нихилисти единствено за това не говориха и не търсиха одобрението от чуждите посолства.

02.06.2023 21:22:12

Анонимен

След всички противоречия случили се досега в политиката е повече от ясно, че потискането им е станало с натиск отвън. Чия е намесата е ясна за всеки политически грамотен български граждани.

02.06.2023 19:08:20

Сталин Й. В.

Не бойте се деца, Наблюдаваме последните месеци на евросъюза. Тръгнат ли ВСУ в контраатака, ще се опитат да вкарат там и натовски войски. Първи сме с румънците. Поляците няма да тръгнат, щото Варшава и тя е била руска. Като започнат да се връщат ковчезите, ще има Народен съд. А Евросъюза ли, ами той ще се разпадне.

02.06.2023 16:03:05

Нико

Събраха се най сетне джендърите.айдуцита и мангалите Да му.мисли народа с тия престъпници

02.06.2023 12:20:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.