• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Димки и счупени витрини по време на протеста в София

Димки и счупени витрини по време на протеста в София

/КРОСС/ С пиратки, счупени витрини и обвинения, че е имало провокатори - така премина снощният антиправителствен протест. Пред офиса на ГЕРБ - Оборище бяха изсипани боклук и сухи листа. Малко след това към стъклата полетяха и павета. Акцията пред партийната централа завърши с още една димка - каквито по-рано вечерта бяха хвърлени и пред сградите в триъгълника на властта.

От ГЕРБ коментираха, че това не е първото посегателство над този техен офис, и че са се обърнали за съдействие от полицията за установяването на извършителите. А протестиращите бяха категорични, че извършителите са провокатори.

„Провокатори има, цивилни полицаи има и те много добре си знаят провокаторите. Това мога да ви кажа. Хората от протеста вървят без маски, това е наш патент, запомнете го, хората без маски са част от протеста, повечето", заяви Тодор Стоянов.

Боклуците и стъклата пред офиса на ГЕРБ вече са разчистени, но още си личат щетите.

"Доколкото знам има три заподозрени лица за този вандалски акт и текат следствени действия", заяви Николай Попов, организационен секретар на ГЕРБ - Оборище.

"Знаем, че вандалите са представители на така наречените протестиращи, които редовно посещават този офис", подчерта Попов. "При предишните случаи не сме подавали сигнали, но сега посетихме полицията", допълни той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

23.11.2020 14:41:12

Анонимен

Т.нар. провокатори са припознати в МВР от организаторите на протеста. И тримата задържани имат обвинения,а мароканецът е с мярка експулсиране към Мароко.

23.11.2020 07:20:24

Анонимен

Смърт на ГЕРБ, тяхната мамица фашистка!

22.11.2020 18:22:16

Радко Михайлов

МВР-повокаторите от мутро-дивизия "София-запад" складират и съхраняват бомбичките, пиратките, димките, спейовете, .... на 5.ет. на противоправно БКП+ДС-окупирания Македонски дом в София на ул. Пиротска 5! Завеждащ склада е МВРо-вката мАнгела Джандбаз, а снабдител и организатор на провокациите е вице-премиера по вътрешен ред, сигурност и отбрана албиносния гюфто ДС-Ванче караПрас! Джандарите не закача провокаторите, а бият жестоко мирно протестиращите, такак както дядо му на караПрас - Къно циганина ht tp : //bit.ly/2zRaqvV - е бил концлагеристите от комунистическите концлагери! Полицията и прокуратурата на Гешефт не закачат провокаторите, организаторите, снабдителите и склададжиите от подразделението на ДС-службите ДС-МВРО-БаНДа, което е очевидното доказателство за БКП+ДС+МВР-организираните провокации!

22.11.2020 11:04:12

Анонимен

Организаторите са съотговорни с извършители за вандалските прояви,вследствие на техните призиви за безчинства. Да поклечат в ареста заедно с извършителите и да заплатят имуществените вреди.

22.11.2020 10:46:23

чака

това ще да е управлението на адвоката ???!!!

22.11.2020 10:39:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.