• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Дилян Добрев е в болница с коронавирус

Дилян Добрев е в болница с коронавирус

/КРОСС/ Листата на коалиция ГЕРБ-СДС за участие в Парламентарните избори на 4 април 2021 година за 29 Многомандатен избирателен район Хасково беше внесена за регистрация днес в РИК-Хасково. Това стана без участието на Делян Добрев, който е настанен в болница с COVID, съобщи "Haskovo live".
Днес на мен се падна честта да внеса документите за регистрация на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в РИК Хасково. За да няма спекулации, искам да съобщя, че водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев е засегнат от коварната зараза COVID-19, така както и милиони хора по целия свят. В момента е настанен в Хасковската болница и се лекува там. Надявам се, че скоро ще оздравее и ще поведе отбора на ГЕРБ-СДС към победата", каза пред журналисти Станислав Дечев и представи листата за Хасковски регион.

"Това е единствената листа в Хасковска област, която е изцяло от местни кандидати, авторитети- всеки в своята област, доказани професионалисти от различни населени места в региона. Това е листата, която ще получи най-широка подкрепа на Парламентарните избори и ще спечели поредната победа за ГЕРБ-СДС", каза Станислав Дечев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

можи би ражда

01.03.2021 20:28:04

Гражданин на ЕС пита КРОС:

E, и ?

01.03.2021 17:58:17

Анонимен

Интересно защо някой е решил, че новината вълнува някого? Имам бегъл спомен за нещо мрънкащо. Сигурно членството в ГЕРБ го прави открояващ се и му придава тежест и важност.. Чак е жалко да се публикуват подобни несъществени подробности. Подобно поведение на медиите прави страната ни да изглежда дълбоко провинциална, да не кажа направо селска.

01.03.2021 17:30:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.