• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Избраха Георги Гергов за лидер на БСП - Пловдив

Избраха Георги Гергов за лидер на БСП - Пловдив

/КРОСС/ Георги Гергов бе избран с 90 гласа за лидер на БСП в Пловдив. Така той вече е начело на социалистите в града, и в областта.

Изборната конференция даде сериозна преднина на Гергов пред опонента му Иван Петков-Бебето, за когото гласуваха 24 делегати. Другите двама кандидати Юри Хоптериев и проф. Христо Бозуков събраха останалите гласове.

Гергов каза: „Може да спорим, може да си говорим, но да се плюем, не е другарско". Той призова на това масово явление да се сложи край. Георги Гергов заяви, че от тази конференция трябва да се тръгне на битка за хората, за младите, за бъдещето.

„Нямаме различие по стратегическия въпрос „Ще я водим ли тази битка? Съзнание, убеденост и цел - това трябва да ни обединява. Трябва да застанем зад младите хора и ще покажем, че сме сила. Вярвам в тях и тяхната енергия", изтъкна Гергов. В заключение обясни: „Дори и когато не сме на едно мнение, всеки от нас трябва да надгражда, а като прелеем от авторитета си, ще спечелим още на следващите избори" .

Конференцията бе закрита за гости и медии, заради противоепидемичните мерки свързани с неразпространение на Ковид-19.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ето затова Нинова държеше избора на председател да става не от бюрото, а от всички членове на партията. Крещящо доказателство на този резултат е успеха на милионера Гергов. Какво общо между него и другите, просто ги купува, защото стана милионер със спекула, а Боко му наля 45 милиона за дупката във Варна. Няма по естествен край на тази операция от този. Борбата продължава със свалянето на Нинова и това ще е края на партията и циментиране на шибаняка.

21.06.2020 05:04:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.