• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Политолог: Политическата криза няма да свърши скоро

Политолог: Политическата криза няма да свърши скоро

/КРОСС/ В предаването „Панорама" по БНТ Първан Симеонов, каза че политическата криза няма да свърши скоро. „Ротацията е мехлем, тя не е край на политическата криза. След днешния ден изглежда по-трудно, но се надяваме, че и двете страни - ПП и ГЕРБ по-скоро искат това да се случи. Вярно е, че след такива записи, това изглежда сложно."

Проблемът е този запис ще повлияе ли на привържениците на тези партии - аз мисля, не толкова, заяви Симеонов. „Неща, идващи от Радостин Василев, някак си няма да повлияят на онези много екзалтирани либерални фенове."

В същото предаване Петър Чолаков, каза че много се е променил дискурса в последните 24 часа. „Вчера се говореше за монтирани записи, днес имам чувството, че приемаме това, което се чува - първи сезон, втори сезон, се приема вече като чиста монета. Дали това е нормален кухненски разговор. Но да се обяснява на Бойко основният проблем е Гешев, затова давайте да вземем бързо главата на Гешев - тук преразказвам, защо беше тогава тези, които ходиха да протестират? Каква е тази промяна, при която Бойко се е споразумял с Промяната и да бързаме да махаме главния прокурор, защото разследвал собствения си атентатор или пушел пура. Трябва по-сериозно да се отнесем."

Промяната трябваше да оставят Гешев малко да поработи, защото сега той се е озлобил и има да казва доста интересни неща за Борисов, заяви Чолаков. „Темата на темата сега е предателството. Радостин Василев предаде ИТН, сега предаде тези, които го подслониха."

Според Татяна Буруджиева правителство ще има. „Не всяка кухня е ад в кухнята. Това не е нормално, нито така се прави в политиката. Има такива разговори в политиката, но те са един специфичен жанр - това е жанрът да нахъсаме собствените си хора, за да отидат и да разкажат на другите едно решение, което трябва да преглътнат."

Аз само първата част да чуя от записа, но там имаше едни приоритети и сред тях не чух нищо за бюджета, обсъждани ли са приоритетите на хората, пред колапс са общините, допълни Буруджиева. „Имаше защо им трябва Габриел, имаше колко хора ще трябва да бъдат уволнени от администрацията, но нищо не се каза какво ще се даде на хората, нищо не се чу за бюджета".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.