• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Fibank е отличена с почетна награда от Българската федерация по художествена гимнастика

Fibank е отличена с почетна награда от Българската федерация по художествена гимнастика

/КРОСС/ (БФХГ) за своят дългогодишен принос, който има в развитието на спорта в България. Партньорството между Fibank и БФХГ има вече почти 10-годишна история. През цялото това време и двете страни са работили активно за популяризирането и развитието на българската художествена гимнастика като са заставали и подкрепяли редица социални каузи.

Отличието бе връчено по повод 70-тата годишнина от основаването БФХГ. Кампанията цели да покаже деятелите, които със своя труд и всеотдайност са спомогнали за развитието на българската художествена гимнастика и утвърждаване на нейния престиж и слава по цял свят.

Наградата бе връчена от г-жа Илиана Раева – председател на Българската федерация по художествена гимнастика на г-н Никола Бакалов - Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Fibank. Г-н Бакалов подчерта важността на партньорските взаимоотношения между Fibank и БФХГ и желанието на банката да подкрепя българския спорт:

Тази година бе изключително успешна за българската художествена гимнастика. На Световното първенство проведено в София нашите златни момичета завоюваха най-високите отличия, а ансамбълът ни стана абсолютен шампион като заедно с това спечелиха квота за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. Ние всички имахме възможност да съпреживеем заедно с тях успехът им, защото всичко това се случи на българска земя пред родна публика. Няма как тези постижения да не мотивират и привличат все повече млади хора към този красив спорт. Радваме се, че и ние като банка успяваме да дадем и нашия принос в постигането на тези високи успехи.“

От своя страна г-н Бакалов направи от името на Fibank комплимент на всяка от младите ни надежди - сребърна монета от колекционерската серия „Музи“. Тя е съставена от 12 сребърни монети, на които са изoбразени всички музи от старогръцката митология. Изображенията са творба на английския художник Глен Браун. Всяка от монетите е с тегло 25 гр., проба 999/1000 и картичка с подробно историческо описание.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Калоян

Браво на ПИБ - явно и те имат заслуга за отличните резултати на БФХГ!

22.11.2022 15:40:35

Елена

Fibank винаги са подкрепяли българското, така че заслужават тази награда.

21.11.2022 16:50:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.