• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Димитър Главчев: Президентът Радев няма как да ми поставя задачи

Димитър Главчев: Президентът Радев няма как да ми поставя задачи
Димитър Главчев, служебен министър-председател, пред Илиана Беновска в youtube ТВ Беновска пита-Радио К2 и Канал 3, след среща със земеделски производители от 24.04.2024 г.

/КРОСС/ Илиана Беновска: Имам два въпроса. Единият е към премиера Главчев, министър Тахов, г-жа Петкова и земеделците и животновъдите. Означава ли, че дедлайна е 15-и май? Това е срока на доверие, който си давате взаимно? И след това няма да последват нови „фиести"? Това е първия ми въпрос. И втори въпрос ще задам!

Димитър Главчев: Мога веднага да отговоря!

Илиана Беновска: Заповядайте!

Димитър Главчев: Точно това означава! Няма да има и „фиести"! Означава, че до 15-и май ще бъдат изплатени средствата!

Илиана Беновска: Втори въпрос.
Президентът Румен Радев изрази недоволство от, ако мога така да се изразя, експлоатацията на договора с „Боташ" и че не се знае кой какво купува! Не се знае кой какво купува и как ние този турски газ го употребяваме! И ви постави задача, г-н Главчев и г-жо Петкова, да прегледате какъв внос и какъв износ правим на газ! И ви предупреди, че това може би е най-важното във вашия мандат. Вие имате 45 дни до изборите на 9-и юни. Ще предприемете ли някакви действия?

Димитър Главчев: Аз съжалявам, но мисля, че темата, която обсъждаме сега е достатъчно важна!

Илиана Беновска: Темата е държавническа!

Димитър Главчев: А и не съм станал още министър на енергетиката! Но така или иначе, когато темата е енергетика, ще Ви отговорим и на този въпрос!

Илиана Беновска: Кога? Кой ще отговори?

Димитър Главчев: Заедно с министъра на енергетиката. Благодаря Ви!

Илиана Беновска: Това не е отговор!

Димитър Главчев: Президентът Радев няма как да ми поставя задачи!

Илиана Беновска: Благодаря!

 

https://youtu.be/usGsD6rs-QQ

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

В кой документ прочетохте че газа който сега внасяме е по-евтин от този на Газпром? Може ли линк искам да видя цифрите и статистиката?

26.04.2024 17:53:17

Анонимен

Президента не но Бойко може :)

26.04.2024 17:51:09

Анонимен

Зомби не зная какъв газ използваме, но днес той е 30% по евтин от този на Газпром, това откачалко разбираш ли го?

26.04.2024 07:54:30

Анонимен

Ами педалите да не бяха прекратявали договора с Газпром, преди да разберат какво точно ще правят без руски газ. Както се оказа, пак използваме руски газ само че по-скъпо го плащаме и отделно харчовете по транзита и резерва. ПП, не партията а педалчето Петков да кажат нещо, щото Тиквата иска да върви по техния път. С кофи от Катар да внася втечнен газ. Идиоти.

25.04.2024 20:10:41

Анонимен

Този че е тъп му го пише на челото, но това, че Рундьо зеления чорап заедно с онзи мушмурок енергийния му министър такъв ни го натресоха с договора с Боташ, че в близките 13г Ганю ще плаща по близо млн лв всеки ден, сетете се за какви пари иде реч, а иначе задачата на едно служебно правителство е само да организира изборите....Защо бе подписан този договор Рундьо трябва да отговори пред прокурор!

25.04.2024 17:55:59

Анонимен

Мале-е-е-е, колко е тъп. Единственото, което успя да роди е че Радев не може да му поставя задачи. Е, дебил, имам новина за теб. Аз съм част от суверена, аз съм този, който ти поставя задачи и това за което те пита Радев ме интересува, защото се плаща с моите пари. Бъди така добър, да проявиш скромност и да си вършиш работата без да ставаш рупор на Тиквата или когото и да било друг, освен народа.

25.04.2024 11:07:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.