• 02 Дек 2023 |
 •  USD / BGN 1.7985
 •  GBP / BGN 2.2730
 •  CHF / BGN 2.0523
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 11°C

SOFTONE Group: Стратегическа инвестиция в Global Sustain, водеща компания в областта на ESG

SOFTONE Group: Стратегическа инвестиция в Global Sustain, водеща компания в областта на ESG
Новата стратегическа инвестиция на Групата, открива нови хоризонти в сферата на софтуерният бизнес, като прави практиките на ESG достъпни за всички компании чрез най-съвременни технологични платформи.

/КРОСС/ SOFTONE Group, лидерът в облачните бизнес решения в Югоизточна Европа, обявява стратегическата си инвестиция в Global Sustain, лидер в областта на консултантските услуги и решения за ESG (E-Environmental, S-Social, G-Governance). Чрез тази инвестиция, SOFTONE Group придобива значителна част от акционерния капитал на Global Sustain. Заедно те ще създадат нова компания, посветена на разработването на ESG платформи, с основен фокус върху автоматизирането на събирането, оценката и управлението на данни, свързани с екологични (E), социални (S) и корпоративни управленски (G) практики.

Партньорството между SOFTONE, лидер в областта на авангардния бизнес софтуер, и Global Sustain с нейното доказано ноу-хау в областта на ESG стратегии, отчети и анализи, ще създаде облачни платформи, които ще предоставят възможност на всички компании да спазват променящите се регулаторни ESG изисквания и ще ги подпомогнат в създаването на дългосрочни стратегии за устойчив растеж.

Главният изпълнителен директор на групата SOFTONE Панос Мартинис, приветства Global Sustain, като заяви: "С тази стъпка ние откриваме нови хоризонти в софтуерната индустрия, обединявайки двете водещи компании в областта на бизнес софтуера и ESG под една обща цел. Отчитайки нарастващото значение на ESG и съчетавайки експертния опит на Global Sustain в областта, с иновативните облачни технологии на SoftOne, ние предвиждаме платформи, които ще позволят на всички предприятия да стандартизират и автоматизират събирането, оценката и обмена на данни, свързани с ESG. Още по-горди сме от това, че чрез разработването на тези платформи ще поставим въпросите на околната среда, обществото и доброто корпоративно управление в центъра на дейността на всяка компания."

Основателят и главен изпълнителен директор на Global Sustain, г-н Майкъл Спанос, заяви: "Обединяването ни със SOFTONE Group ни дава конкурентно предимство в епохата, в която ESG критериите и данните са нова реалност за все повече фирми. Чрез съвместното създаване на серия от усъвършенствани услуги и иновативни дигитални решения, ще дадем възможност на всеки бизнес да запази конкурентното си предимство в своята индустрия и ефективно да отговори на бъдещите изисквания за съответствие с нормативните изисквания. Вярваме, че ранното възприемане на ESG технологии и платформи, ще позволи на организациите да се ориентират ефективно в променящите се регулации, като същевременно се съобразят с налагащите се пазарни практики и тенденции."

Повече информация за компаниите от SOFTONE Group, е налична на www.softone.gr

Повече за Global Sustain е налична на уеб сайта www.globalsustain.gr, www.globalsustaingroup.com и www.sustainabilityforum.gr

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2023 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.