• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Обратно на училище през 2021…. и то на живо!

Обратно на училище през 2021…. и то на живо!

/КРОСС/ Лятната ваканция може и да върви към своя край, но ето че един по-вълнуващ нов сезон е на път да започне за всички нас! Есента е зад ъгъла и може би този път ще е различна... След няколкото локдауна, през които всички минахме през последните година и половина, жадуваме отново за обичайното си ежедневие. Стартираме училищния и университетския си живот, нормалния си работен ритъм, а и нямаме търпение да започнем да планираме отново ежедневните си тоалети. GLAMI ви предлага хиляди възможности за избор от стотици магазини, за да започнете да се подготвяте за най-добрия си външен вид за сезона!

Маратонките, които задължително трябва да имате
Няма по-добро чувство от това да се поглезите с нов чифт маратонки в началото на учебната година. Кои са най-популярните марки и модели в момента? Един от моделите, които никога не излизат от мода, определено е Nike Air Force. Те се предлагат във варианти под и над глезена в зависимост от вашите предпочитания и във всякакви цветове и шарки.
Много популярна обувка сред студентите определено е Vans Old Skool. Те могат да се комбинират с хубав чифт дънки, пола или дори рокля, за да постигнете готина 90-тарска визия.

Обемни раници
Не можем да си представим началото на нова учебна година без функционална и модерна раница. Една от най-популярните марки за тази година определено е Vans със своите уникални шарки. Можете да изберете училищна раница Vans или раница за лаптоп. Ако търсите по-елегантен вариант, разгледайте устойчивите раници Fjallraven, които лесно могат да се комбинират с рокли или елегантни панталони и да се носят в класа или дори в офиса.

Вечните якета
Един от артикулите, които никога не излизат от мода, със сигурност са дънковите якета. Защо са толкова обичани? Те не само, че са удобни, но могат лесно да се комбинират с всичко. Особено тази година, когато е много модерно да си облечен отгоре до долу в деним, бъдете смели и ги комбинирайте с всичко! Просто добавете боти до глезена или маратонки и сте готови! Друго много популярно яке определено е якето тип бомбър. Първите якета тип бомбър са създадени, за да бъдат функционални и практични за военна употреба, но с течение на времето те набират популярност за широката публика. За небрежен външен вид можете да съчетаете якето тип бомбър с чино панталон, кецове и базова тениска, а за по-официален вид можете да го комбинирате с панталони палацо, риза и чифт мокасини.
Кожените якета изглеждат невероятно и на мъже, и на жени. Те се предлагат в различни цветове и дължини и можете да решите дали искате да инвестирате в яке от естествена или изкуствена кожа. Винаги се препоръчва да се купи по-качествено такова, защото здравите кожени якета могат да издържат години.

Tie-Dye
Tie-dye е новото черно за този сезон! Облечете се изцяло в tie-dye, а можете и да го комбинирате с любимото си спортно долнище или дънкова пола, за да постигнете най-модерната визия за 2021! Това е смел ход, но всеки би желал да се е сетил да го направи пръв.

Костюмът Cool Girl
Разнообразете стила си за офиса или университета с цветен костюм, кецове или стилни бермуди, които се съчетават добре с всеки топ или дори риза и добавете и блейзър с щампа. Това ще издигне вашия външен вид на друго ниво!
В момента са много популярни лесните за носене стилове, които изискват нулеви усилия. Независимо дали сте горда майка на първокласник, която търси за него необходимото облекло за сезона, студент, или просто ви предстои връщане към работа в офиса, проверете GLAMI за всички най-нови тенденции!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.