• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Ubisoft представи VR видео на Нотр Дам преди пожара миналата година

Ubisoft представи VR видео на Нотр Дам преди пожара миналата година

/КРОСС/ Тази седмица се отбелязва една година от разрушаването на голямата кула на Парижката Света Богородица от мощен пожар. Тогава случаят беше подкрепен от множество организации и компании от целия свят. Включително и Ubisoft, френският разработчик и издател на видеоигри. Компанията дари половин милион евро на каузата и показа всички свои чертежи от Нотр Дам по времето, когато разработваше Assassin's Creed: Unity. Но реставрацията на голямата катедрала ще се проточи по-дълго от обещания от Макрон срок от пет години.

Реалният строеж се очаква да започне едва следващата година. Ubisoft обаче предостави възможност на хората да разгледат Парижката Света Богородица в целия си блясък, като отдаде Assassin's Creed: Unity безплатно миналата година. И не само това, компанията представи ексклузивно VR преживяване, включващо църквата от видеоиграта. То беше на разположение на посетителите на седалището на UNESCO в Париж през август миналата година.

Скоро очакваме и приложението да бъде на достъпно за повече потребители. В тази връзка Ubisoft разкри ексклузивно видео от VR преживяването, в което се реете из облаците около Нотр Дам. Откровено казано, импресията от Assassin's Creed Unity все още си личи и е абсолютно възможно разработчиците да са ползвали същия енджин. Въпреки това, безспорна е отдадеността в отразяването на реалната архитектура в играта. Това е може би най-прецизното пресъздаване на катедралата, такава, каквато беше преди пожара. Очаква се VR преживяването да е достъпно публично скоро, но все още няма конкретна дата на дебют.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.