• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

LG представят Air Fry и Knock- On InstaView технология за умни печки

LG представят Air Fry и Knock- On InstaView технология за умни печки

/КРОСС/ LG Electronics (LG) осигурява по-добро готвене вкъщи с новата си технология LG InstaView ThinQTM Range с Air Fry. Цялостното решение за готвене включва иновативна Air Fry технология в комбинация с InstaView TM с изкуствен интелект за модерно обслужване на потребителя и интелигентни платформи за готвене, които вдъхновяват потребителите да създават здравословни ястия в комфорта на собствените си домове.

С новата функция Air Fry на линията LG InstaView ThinQ за 2020, потребителите могат да създават вкусни ястия, без угризения. Благодарение на обема на фурната, няма нужда от допълнителен Air Fry уред, които и без това увеличават бъркотията в кухнята, а и допоринася за създадаването на здравословни вкусотии, без да се използва огромно количество мазнина, както в класическото пържене. Технологията True Convection на LG циркулира горещ въздух с висока скорост, за да се постигне ефекта на „с коричка отвън, крехко отвътре". Тъй като не се налага предварително загряване, храната достига от хладилника до масата много по- бързо, от колкото ако използвате стандартна фурна.

Технологията InstaView позволява да включите светлината във фурната само с едно докосване на стъкления панел. Така може лесно да наблюдавате ястието, без да се налага да отваряте фурната и да забавяте процеса на готвене. Нещо повече, функциите EasyClean и SelfClean помагат да се поддържа фурната чиста за най- добри резултати при готвене. Без да се налага да използвате каквито и да е било химикали, EasyClean премахва малки остатъци от храна със силата на мощна пара за по- малко от 10 минути, а SelfClean използва и висока температура, за да отстрани по-големи замърсявания от вътрешността на фурната.

Подобрената гама работи с приложението LG ThinQ, така че потребителите могат да готвят като професионалисти вкъщи, благодарение на достъпа им до стотици хиляди рецепти от готварски партньори като SideChef, Innit и Tovala. Изпращат се стъпка по стъпка инструкции за готвене от смартфон до фурна, като това позволява автоматично да се задават режимът на готвене и температурата за ястия, които всеки път излизат перфектни.

Новата гама поддържа искуствен интелект на LG, Proactive Customer Care, за да ни предупреди за потенциални проблеми и предлага персонализирана поддръжка. След като се свържете с интелигентните високоговорители Google Assistant и Amazon Alexa, LG InstaView ThinQ Range може да се контролира и наблюдава от всяка стая в къщата.

„Яденето на по-здравословни ястия, в допълнение с удобството на умна технология, е в основата на новата гама LG In-staView ThinQ с Air Fry", каза Сонг Да-хон, президент на компанията за електроуреди и въздушни решения LG Electronics. „Ускореният процес на готвене с по-малко почистване означава по-малко време, прекарано в кухнята и повече мигове за себе си и семейството. Това имаме предвид под иновации за по-добър живот. "

Новата гама LG InstaView ThinQ TM с Air Fry 2020 ще дебютира на CES 2020 на 7 януари на щанд № 11100 на конгресния център в Лас Вегас. Следвайте други интересни съобщения за CES от LG в социалните медии, като използвате #LGCES2020.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.