• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

За 10 млн. лева бил кокаинът, открит в "Студентски град"

За 10 млн. лева бил кокаинът, открит в "Студентски град"

/КРОСС/ 10 милиона лева е стойността на открития кокаин в два сака в багажника на шофьор в "Студентски град". Това стана ясно от брифинга на Георги Хаджиев, директор на СДВР.

1/3 от кокаина е със 70% чистота

Един килограм се търгува за около 35 000 евро за подобна чистота. Досега водачът не е бил в полезрението на органите на реда.

Продължава оперативната работа за установяване на други участници с престъпната схема. Не може да се каже за кого в предназначен кокаинът. Не може да се каже и откъде е влязла дрогата. На този етап мъжът не споделя нищо по случая. Мъжът дълго време е работил в чужбина. Не е криминално проявен.

Припомняме, по-рано днес стана ясно, че на 24 май в "Студентски град" в София е бил задържан дилър с 40 кг кокаин.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

МАРТИН ГЕОРГИЕВ

Ръководителят на институцията, която следва да установи дали финансовият министър е облагодетелствал или пък е получил облаги от обвиняемия Божков, за да му осигури гръб в хазартния бизнес, нехае. Още повече, че бизнесменът с прякор Черепа беше определен от Гешев, като „най-опасния българин“ и олицетворение на „криминалния преход“. Остава мистерия защо, след като му бяха повдигнати 11 обвинения, изненадващо смелостта на главния прокурор се изпари, когато трябваше да провери връзките на Божков в управлението на държавата. Шефът на държавното обвинение ръмжи като лъв, но не успява да бъде повече от домашно коте на силните на деня. Работата му през следващите години от мандата ще следва същата матрица, както досега. Под диктовка прокуратурата ще опрасква някогашни галеници на статуквото, когато стане необходимо да се преразпредели бизнес и поднесе жертва пред олтара на пиара. А за удовлетворение на Иван Гешев поне му е дадена свободата да разхожда каскета си по селата.

27.05.2020 01:50:29

Крос, къде е Катето Захариева днес?

КРОС, а защо днес не пишете нищо за любимата външна министърка Екатерина Захариева. Вероятно защото стана за пореден път за смях:”Перфектният” английски на външния ни министър стана хит в социалните мрежи. . Изключително базови познания по английски език показа външният ни министър Екатерина Захариева по време на конференция с участието на представители на различни европейски институции. Дипломат №1 на България демонстрира “завидни” лингвистични умения по време на международната пресконференция “Демокрация, която дава резултати: Реализиране на пълния потенциал на Западните Балкани”. Събитието е организирано от Центъра за изследване на демокрацията и се е състояло на 16 март. Клипът от събитието обаче предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Причината е нивото на английски език на Захариева. Според биографията на външният ни министър Захариева владее английски и немски език. От нейната реч обаче се вижда, че “завидното” ниво е по-скоро начално. Захариева допуска всевъзможни граматически грешки, присъщи по-скоро за ученик в начална фаза на своето обучение.

26.05.2020 19:07:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.