• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Посрещнахме 2021-ва с много фойерверки, но без многолюдни тържества

Посрещнахме 2021-ва с много фойерверки, но без многолюдни тържества

/КРОСС/ За първи път София посрещна Новата година без тържества на открито и станалата емблематична през годините "Сцена под звездите" на площад "Батенберг", където жителите на града се събираха на традиционния концерт.

В новогодишната нощ не работи и градският транспорт. Столичани посрещнаха празника в домовете си, някои в тесен семеен кръг, както и кметът на София Йорданка Фандъкова. В първия ден на 2021-ва година тя пожела на софиянци:

"2021 да ни донесе здраве на всички, да продължим да си помагаме, да развиваме града си, да се грижим за децата си. Чакаме ги на 4-и януари в детските ясли, детските градини и учениците от първи до четвърти клас", каза кметът на София.

В Пловдив също посрещнаха Новата 2021-ва година година без обичайната празнична програма в центъра на града. От общината обаче заложиха на по-внушителна и по-мощна заря в полунощ. За първи път фойерверки бяха изстреляни от три тепета на града. 3800 заряда в продължение на шест минути създадоха красиви картини над Пловдив.

Празнична заря имаше и в Ловеч. Жителите на града посрещнаха новата 2021-ва в празнична атмосфера, макар и от балконите на домовете си заради пандемията.

Снимка: Станимир Петков, Фотосмайл

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

адв.Елена Гунчева

ХИЕНИТЕ ВИЯТ ОТ БЯС 01.01.2021 Вместо весело посрещане на Новата година, гербоидните хиени още от полунощ започнаха да вият и плюят по Президента Радев. Явно много дълбоко им бръкна в лешоядските душички. Страхът и алчността са водещи в гербоидните групи и сайтове, където на жестовете на Президента и на думите му, е обърнато много повече внимание, отколкото на настъпилата нова година. Чувстват се заплашени и много им личи. Дори човечето Горан Благоев, който, след като позореше християнството по телевизията, а след това пристана като шаврантия на Цоцкоу, вместо на семейството си, тази сутрин е посветил на гнусни слова срещу генерал Радев. Е, все пак трябва да се заработва, па макар и в първия ден от новата година. А, известно е, че повечето подлоги на ГЕРБ, нямат срам от нищо. Важните моменти от речта на Президента са, че промените предстоят, че има братство на почтените хора и тяхното недоволство не е угаснало. А думите му за лидерството са ясни и показателни за всички, които му вярваме и го подкрепяме. Както казах, тази година ще бъде историческа за България. Нашият шанс и надежда да променим три десетилетия отчаяние и престъпно управление. Затова – напред и победа за България! Срещу националните предатели и подлогите им!

01.01.2021 19:05:46

Г.Д.

Приятели, за мен днес не е Нова година за България, а поредната, в която ще сме на дъното във всички класации. Нова година ще е, когато обществото ни се събуди и изрие тази самозабравила се сган и я смени с нормални хора, подреди демокрацията и изхвърли от администрацията и съдебната система корумпираната, арогантна простащина и посредственост и това всичкото, без да е по приумица на поредния голям брат, или в резултат на световен политически катаклизъм.

01.01.2021 18:50:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.