• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Ваня Григорова: На първо място трябва да бъде интересът на обикновения, на работещия човек в София

Ваня Григорова: На първо място трябва да бъде интересът на обикновения, на работещия човек в София

/КРОСС/ В предаването „Лице в лице" по бТВ Ваня Григорова, каза че все още не е решила дали ще гласува с хартиена бюлетина в неделя, но е гласувала и машинно. „Била съм част от секционни избирателни комисии години наред, знам, че изборният процес може да се компрометира и по двата начина. Въпросът е във волята на гражданите. Основният ни враг е апатията. Основното зло е алчността. Подправянето на бюлетини е начинът, по който алчността си пробива пътя към властта."

"На първо място трябва да бъде интересът на обикновения, на работещия човек в София. Ако някой ме подкрепя, то това са тези хора. Ако има формации, които най-сетне са припознали тези мои цели, нека работят в посоката, която съм задала аз", подчерта тя.

И добави, че в лично качество не е водила разговори за политическа подкрепа, но и няма как да не се съгласи с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че тя е по-добрият кандидат. "По отношение на подкрепата от страна на г-н Борисов и ГЕРБ, трябва да кажа, че аз приемам подкрепа от гражданите. Не аз, обаче, а ПП и ДБ са в сглобка с ГЕРБ", припомни Григорова и заяви, че не се чувства длъжна на ГЕРБ заради подкрепата за нея.

Григорова е категорична, че в общинския бюджет трябва да се отделят повече средства за здравеопазване, образование, превенция на болести и грижа за хората с увреждания. "Всяка една политика минава през бюджета, който трябва да бъде прекроен. На първо място трябва да спре изтичането на средства от него. У нас корупцията е законна. Когато една дейност не се извършва от общинско предприятие, се дава на частна фирма, която с отделените средства формира печалби, натиска работниците си и често дори и не сключва договори с тях", отбеляза кандидат-кметът.

"Защо превърнахме София в пазар", запита Григорова и добави, че на града са му необходими също и занаятчии като заварчици и шлосери, например.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Нинова се излага, за да иска разграничаване на Григорова от подкрепата на Борисов. Толкова време съжителства в една политическа атмосфера с Борисов и не е разбрала номерата му усвоени от началото на житейска му кариера. Уж подкрепа, но нож в гърба на Ванчето.

01.11.2023 09:45:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.