• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Ваня Григорова: Не одобрявам, че НАТО ни тласка към военен конфликт, който не е наш

Ваня Григорова: Не одобрявам, че НАТО ни тласка към военен конфликт, който не е наш

/КРОСС/ В предаването „Лице в лице" по бТВ Ваня Григорова, каза че в общината могат да се направят много неща. „От времето, когато започна да работи Столичният общински съвет направихме немалко неща. Голяма част от решенията на местно ниво зависят от решенията на национално ниво.

Леви формации е имало винаги, но защо се стига до такова разделяне, може би трябва да отговори ръководството на БСП. Видяхме какво напрежение имаше в София след местните избори и как продължи то. Не ми се ще да говоря за БСП, уточни тя.

Тя коментира твърденията на „Левицата", според която се е държала авторитарно. „Да исках да имам решаващ глас при участие в по-широка коалиция. Те решиха, че не могат да приемат това. Не исках да се повтори това, което се случи на местните избори - представителите на синдикатите да бъдат поставени назад в списъците, както се случи в СОС и ми се наложи няколко месеца да се боря сама за трудови възнаграждения. Затова смятам, че е ключово представители на работниците, да има директно в управлението. Не мога да позволя за пореден път аз да вляза някъде сама, без хората, за които се боря. В крайна сметка, ако целите, заради които се впускам в тази надпревара, не могат да бъдат изпълнени, тогава няма смисъл да се включвам. Човек има нужда от съмишленици, за да води тежките борби", подчерта Григорова.

„С г-жа Манолова успяхме да се разберем за рамките на сътрудничеството си. С нея можем добре се допълваме - аз с моята просиндикална насоченост, а тя с борбата с монополите и защитата на правата на потребителите", изтъкна Ваня Григорова.

„Не одобрявам, че НАТО ни тласка към военен конфликт, който не е наш. Референдум по всички въпроси - да. Включително и дали да сме част от еврозоната. За мен е недопустимо 240 човека да решават дали да допускат такова допитване или не. Води се разследване срещу едно предходно оръжие, които сме продавали през посредници и не е ясно, че е стигало там, където е трябвало. Карат ни да си даваме всички налични оръжия, които имаме. Не одобрявам позициите и политиката на НАТО, която се налага в България. Сякаш ние не сме пълноправни членове, а поклащаме глава на всичко, което ни се нарежда", категорична бе тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ванче много се тласкаш където не ти е работа…

01.05.2024 09:44:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.