• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Lidl открива летния сезон с богат асортимент от грил продукти

Lidl открива летния сезон с богат асортимент от грил продукти

/КРОСС/ Lidl дава много силен старт на летния сезон с огромно разнообразие от грил предложения, освежаващи бири, нискоалкохолни напитки и над 70 вида сладолед. В допълнение веригата се е подготвила и с много нехранителни продукти, които са неразделна част от летните приключения. Така на едно място клиентите могат да си набавят всичко необходимо за сезона.

Разнообразните грил продукти на веригата отново заемат централно място на летните трапези и продължават да ни радват с 30 месни предложения, всяко от които носи престижния международен SGS сертификат за качество. Тази седмица почитателите на грила могат да опитат специално грил плато от серията „Грил майстор“, което събира всички любими вкусове. За онези, които искат нещо бързо и вкусно, има стек аламинут от младо телешко, а предложенията допълват още адана кебап на шиш и грил наденички мергез, за любителите на по-различния вкус.

one stop shop за лятото“, каза Боян Георгиев, директор „Стоково снабдяване“ в Лидл България.

Сладките ледени изкушения и тази година ще ни радват с над 70 вкуса от сладоледите собствена марка на Lidl - Gelateli и Ballino. Освен че впечатляват със своето премиум качество, те се предлагат и под различна форма - на клечка, във фунийка, в кутия за споделяне с близките, както и с лика на любимите детски герои на Paw Patrol и Peppa Pig.

Богатия асортимент от летни предложения допълват и бирата и нискоалкохолните напитки на Lidl. Във всеки магазин могат да бъдат открити над 20 вида от собствените марки бира на веригата. За любителите на пивото изгодните предложения включват различни видове – от премиум пилзнер и пшеничена бира на Perlenbacher, през уникалните вкусове на крафт бирата Steam Brew, до по-достъпната марка Deep.

Клиентите на Lidl могат лесно да планират отсега летните преживявания благодарение на политиката на веригата да предлага всичко необходимо на едно място, като прави пазаруването бързо и удобно, оставяйки време за важните неща.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.