• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

В Шампионска лига интригата се заплита

В Шампионска лига интригата се заплита

/КРОСС/ Тази вечер започват двубоите от 3-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Предстои да се изиграят 8 мача в 4 от групите, а след тях интригата за класиране напред ще се заплете още повече. Отново ни очакват интригуващи битки по стадионите на Стария континент.

Мачът, който приковава вниманието на неутралните зрители тази вечер е този между Атлетико (Мадрид) и Ливърпул от група В. Двата тима се очертават като преки конкуренти за първото място и от този сблъсък ще зависи много как ще се развият нещата в групата. Не по-малко интересен обаче е и другият двубой между Порто и Милан. И двата тима нямат право на повече грешки, ако искат да запазят шансове за класиране напред. Така че можем да очакваме страхотен сблъсък на "До Драгао".

В група А също е интересно. Манчестър Сити гостува на Брюж, като преди този мач изостава с 1 точка от белгийците и не може да си позволи нова издънка. Пари Сен Жермен пък приема РБ Лайпциг и се надява да запише рутинен успех, с който да направи нова крачка към първото място и продължаване към 1/8-финала.

В група С един срещу друг застават Аякс и Борусия (Дортмунд). Двата тима записаха по две победи в първите си мачове и изглежда ще са основните кандидати за първите две места в групата. Сега обаче борбата ще е за първата позиция и можем да очакваме доста интригуващ двубой. Другата среща противопоставя Бешикташ и Спортинг (Лисабон). Всеки от тях отчаяно се нуждае от точки, за да остане в борбата за излизане от групата, така че и в Истанбул можем да очакваме доста вълнения.

В група D до момента виждаме най-големи изненади. Вместо фаворитите Реал (Мадрид) и Интер, на върха в класирането с пълен актив от точки е тимът на Шериф (Тираспол). Молдовците правят фурор и вече мечтаят дори за продължаване към 1/8-финала. Те могат да направят нова крачка към тази мечта, ако постигнат добър резултат при гостуването си на Интер на "Сан Сиро". Мачът обаче е от огромно значение за "нерадзурите", които все още нямат победа на сметката си и спешно трябва да променят нещо, ако не искат да се сбогуват за поредна година с надеждите за продължаване към елиминациите. В другия мач Реал Мадрид гостува на Шахтьор (Донецк). "Белият балет" отива в Украйна с единствената мисъл да измие срама от загубата от Шериф в миналия кръг и да запише задължителни три точки.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.