• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

В бутиците на Gucci ще приемат плащане с криптовалути

В бутиците на Gucci ще приемат плащане с криптовалути

/КРОСС/ В Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями, Атланта и Лас Вегас за клиентите на Gucci ще бъде достъпна възможността за плащане от своите крипто портфейли. За да се случи това на купувача ще бъде изпращана връзка на електронната му поща с QR код, който ще му позволи да извърши плащането. В бутиците на италианския бранд ще се приемат над 10 криптовалути, например, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Wrapped Bitcoin, Litecoin, Shiba Inu и пет вида монети, привързани към американския долар. В Gucci може би ще бъде възможно за разплащания и с Dogecoin.

"Gucci винаги се стреми да използва новите технологии, ако те могат да осигурят по-добри и атрактивни условия за покупки за нашите клиенти", казва в официално изявление Марко Бицари, президент и генерален директор на Gucci. "Сега, когато ние можем на интегрираме криптовалутите в нашата платежна система, това ще бъде много удобно за тези от нашите клиенти, които биха искали да имат такава възможност".

През лятото от модната къща планират плащането с помощта на криптовалути да бъде въведено във всички бутици в Северна Америка. Освен това се предвижда клиентите да имат възможност при връщане на дадена стока да получават парите си, конвертирани в критовалута. Освен Gucci плащания в криптовалута приемат Philipp Plein и Off-White.

По-рано стана известно, че Esquire, Cosmopolitan и други издания на Independent Media ще бъдат преименувани.

Италианската луксозна модна къща от висок клас Gucci
е базирана във Флоренция. Нейните продуктови линии включват чанти, готови за носене, обувки и аксесоари, грим, аромати и декорация за дома. Gucci е основана през 1921 г. от Guccio Gucci във Флоренция, Тоскана. Под ръководството на Aldo Gucci (син на Guccio), компанията стана световно известна марка, икона на италианската Dolce Vita.

През 1999 г. холдинговата компания Gucci Guccio Gucci SpA е купена от френския конгломерат за луксозни стоки Pinault Printemps Redoute, който по-късно става Kering.

Името "Gucci" се превърна в едноименно прилагателно "I feel Gucci!" и "Това е толкова Gucci!", за да опише нещо, което се усеща като високопарния лукс на Gucci. Най-ранният известен пример за използването на думата в този смисъл се намира в изданието на Harper's Bazaar от септември 1999 г. , в което певецът Лени Кравиц описва спалнята си като „много Gucci“.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.