• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Румънски туроператори предлагат пакети за България

Румънски туроператори предлагат пакети за България

/КРОСС/ Няколко туроператорски компании в Румъния възобновиха дейността по продажба на ваканционни пакети за дестинации като България, Гърция, Турция, Кипър и Хърватия. Има търсене и за почивки на румънското крайбрежие, съобщава сайтът „stiripesurse.ro".

Гърция беше сред първите държави, които предприеха стъпки за възобновяване на туризма, тъй като голяма част от икономиката на страната разчита на този сектор.

От румънските агенции споделят, че вече имат запитвания от партньорски компании, кога започват да продават туристически пакети.

Миналата седмица са продадени почивки с автомобил в Гърция, тъй като властите там вече са взели мерки за възобновяване на туристическата дейност, а това дава увереност на клиентите.

„Ние работим за възобновяване на дейността в дестинации като България, Турция, Гърция, Кипър, Хърватия, както и на почивки в румънските морски курорти, където има търсене, в планините и СПА зоните", заяви главният изпълнителен директор на една от туристическите фирми.

Компанията води преговори с няколко клиники в Букурещ, които биха могли да предложат на клиентите „здравни пропуски", които Гърция може да поиска при преминаването на границата.

Туроператори очакват сезонът да започне в средата на юни или на 1 юли и разчитат на властите в Румъния, както и в България, Гърция, Турция, където вече са обявени мерки за защита на туристите.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Морето и чистия въздух са най-доброто лекарство срещу всякакви вируси...

13.05.2020 18:24:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.