• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Наследникът на Елена Гунчева: Отивам в парламента, макар и за кратко

Наследникът на Елена Гунчева: Отивам в парламента, макар и за кратко

/КРОСС/ Изключително кратък живот ще има този парламент, убеден е Емил Янков, който ще влезе на мястото на подалата оставка депутатка Елена Гунчева. Той е председател на градската структура на "Възраждане" в Пловдив.

"Ще бъда част от групата, защото споделям и подкрепям цялата й политика", заяви той пред "24 часа". Обясни, че е председател на организацията в Пловдив от самото й учредяване. "Икономист съм по образование, занимавам се с транспорт", каза той.

Според запознати от години работи като таксиметров шофьор. Бил амбициозен и харесвал лидера Костадин Костадинов.

"Ще отида в парламента, когато оттеглянето на Гунчева стане факт. Не мога да коментирам действията й, това си е нейно решение. Лошо за нея няма да кажа", допълни Янков. Макар да вижда краткия живот на този парламент, той смята, че щом е в интерес на българския народ, е за добро.

Както съобщихме, тази нощ с пост във фейсбук Елена Гунчева обяви, че напуска "Възраждане" и парламента заради Костадин Костадинов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Най-накрая обикновен човек в парламента. Само, че онази с фотошопа няма да се оттегли. Само плюе и се излага, взела е пари и сега ги заработва плюейки по Възраждане и Костадин Костадинов. Хората виждат истината и ще я накажат, тази пишман звезда Илена Гунева. Жалка е в опитите да се прави на велика. Дърта, сбръчкана, миризлива, проста и злобна БАБИЧКА!

27.06.2022 13:59:19

Анонимен

Днес е денят на предателите на България.Не съм симпатизант на Възраждане, дори съм бил критичен към техния водач, но другите политически партии насила ме тласнаха на следващит избори да гласувам за тази формация, макар и с ,,омерзение,, както се изрази преди време един неуспешен президент.А сегашният Радев, който допреди няколко дни уж държеше фронта се предаде и се скри и понася обидите и простотиите на албанския примитив Рама.

24.06.2022 16:49:34

Aferist

ПП, ГЕРБ, ДПС И ДБ – ПРЕДАТЕЛСКИ ПРИЕХА ПАДАНЕ НА ВЕТОТО ЗА МАКЕДОНИЯ! ПП, ГЕРБ, ДПС И ДА БЪЛГАРИЯ – в единен строй предадоха националните интереси, облизаха задника на Макрон, респективно на САЩ, и дадоха „зелена светина“ на приемането на Македония в ЕС. В цялата ни българска история този народ е зебележителен със своите предатели и гъзолизци. И днес нищо не се е променило. България е колония на САЩ и на всички нива се управявлява от Хаджипенчовци – от президента навсякъде надолу. Долна история. Лайняна история. Предател до предателя, продажник до продажника. ПростотоКиро изпълни онова заради което бе сложен от Радев и Херо Мустафа да управлява – да пусне Македония и да открадне де каквото можа. Аре, рая, до следващото раздаване на идиоти.

24.06.2022 14:01:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.