• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Борислав Гуцанов: По искане на БСП Тагарев ще отговаря в НС за безобразията си

Борислав Гуцанов: По искане на БСП Тагарев ще отговаря в НС за безобразията си

/КРОСС/ „В еврозоната можем да влезем тогава, когато българската икономика и българските граждани сме готови за това. А това ще стане, когато получим всички доклади и анализи как такова влизане ще ни се отрази - дали то ще е по-скоро полезно или по-скоро вредно. Ние поискахме такъв доклад от БНБ, но такъв все още няма." Това заяви народният представител от „БСП за България" Борислав Гуцанов пред NOVA News.

„Когато се взема такова решение, то трябва да е, защото е полезно за държавата, а не защото някой отвън ни кара. Не е нормално това да стане без анализа на Българската народна банка ", подчерта той.

Гуцанов посочи, че официалният старт на подготовката на БСП за изборите за Европейския парламент ще бъде даден на заседанието на Националния съвет на партията тази събота.

„Номинациите започват от основните партийни организации, след което минават през конференциите ни и впоследствие се разглеждат от Националния съвет", обясни партийната процедура той.

По неговите думи, добрият резултат на БСП на местните избори, като една от само двете парламентарно представени партии, които увеличават броя на кметовете си, не успокоява, а амбицира социалистите за предстоящия вот.

„По предложение на БСП в четвъртък парламентът ще изслуша министър Тагарев за посещението му в САЩ и безобразията, които наприказва в последните дни. И другото, което касае много българи - изслушване на министър Цеков и министър Радев за санирането и енергийната ефективност на жилищата. Ще бъде интересно за българските граждани заседание", анонсира Борислав Гуцанов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ебем ти тъпия русофоб. Прост, тъп, та чак вдлъбнат. А бе, педал, то в момента в Германия не можеш да отидеш, щото нищо не върви. Ако пристигнеш, не можеш да се придивижиш заради протестите на фермерите. И всичкото е защото бюджета им е пробит и пари нема-а-а-а. Министрите им ги е страх да се покажат пред хората за да не ги бият. И това е първата икономика на ЕС. Португалия и Испания и те са почти фалирали и външният им дълг гони 100 % от съвокупния продукт. Е не са като ФАЩ, ама и те натам вървят. Пропуснах да ти напомня че всичките са в рецесия. Матушката, дето викаш, да е жива и здрава е с над 3.5% прираст. Златните им резерви се попълват и растат през цялото време. По едно време световните сарафи обявиха рублата като най -недооценена валута и я препоръчаха за спекулации. Последният месец рублата си връща позициите, а долара пада. Педал, не се обаждай там, където си прост и бос. Слава на Русия. Русофобите да го духат.

17.01.2024 17:33:25

Анонимен

Еврото, което всеки финансист знае, че е свързано с икономиката може да се коментира пред всеки пункт за обмяна на валута. Всеки платец в евро търпи загуби.

17.01.2024 16:54:10

Анонимен

Гуцето варненското милионерче нещо се пеняви, харчи си парите и кротувай бе пич крадлив...

17.01.2024 14:43:50

Анонимен

Това родни ватенки дето не са стъпвали в Европа да коментират икономиката на ЕС предизвиква усмивки и съжаление, пичове що не коментирате ситуацията в Русия, я намерете някой руснак да ви разкаже от две години в какъв кенеф се е превърнала Матушката, за изпразнената от съдържание рубла да не говорим.....

17.01.2024 14:42:48

Анонимен

ЕС е в икономическа рецесия. Еврото, от както започнаха санкциите срещу Русия и нейните банки, девалвира. Нашите политици се напъват да влезем в еврозоната, за да ги спасим, като ги приравним с нас.

17.01.2024 13:14:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.