• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Гюров: За всички е ясно, че ПП и ДБ ще управляват заедно в един бъдещ парламент

Гюров: За всички е ясно, че ПП и ДБ ще управляват заедно в един бъдещ парламент

/КРОСС/  Съществува възможност за сливане с „Демократична България” за общо явяване на изборите. Изборният кодекс го позволява до 27 август. Така в студиото на „Здравей, България” Андрей Гюров от „Продължаваме промяната”, коментира въпроса за евентуално общо явяване на изборите с ДБ.

„Това е много важен въпрос и не може решението да бъде взето лекомислено. Все още предстои да вземем решение и за нас е важно то да бъде взето по правилния начин”, подчерта той.

По думите му за партията е важно да се създаде усещане у гражданите за стабилност и спокойствие, че в дългосрочен план има субект, който да е мост между ляво и дясно в българската политика. „Дали ще има предизборна или следизборна коалиция - за  всички е ясно, че ДБ и ПП ще управляват заедно в един бъдещ момент. Не е важна формулата на това сливане – важна е същността. Че това е коалиция срещу статуквото, срещу корупцията и за промяна”.

"Разликите ни с "Има такъв народ" са съществени и това е видимо за всички. Истината е, че в последния парламент бяхме много близо до това да имаме 121 депутати, така че сега се надяваме на това", посочи Гюров. И допълни: "На базата на принципи работихме много добре, както с ДБ, така и с БСП”.

Гюров отказа да коментира варианти за премиер, тъй като било твърде рано. "Това е въпрос на дискусии, както и на резултати от изборите. Но относно Асен Василев -да, той би бил един добър вариант за министър-председател", категоричен е той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Много избързахте да изпълните поръчката да закопате България и да разчистите терен за тези, които прогониха с войните.

18.08.2022 09:31:30

Анонимен

Помечтайте.

18.08.2022 09:20:25

Анонимен

Боклуци сте долни, никога повече в управление!

18.08.2022 09:18:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.