• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Левон Хампарцумян:"Газпром" е оръжие, това не е компания

Левон Хампарцумян:"Газпром" е оръжие, това не е компания

/КРОСС/ "Газпром" е оръжие, това не е компания. Това е една от елитните девизии на руската армия. Имперските цели на Русия се постигат чрез, танкове, самолети и „Газпром".Това заяви в студиото на "Тази събота" по БТВ финансистът Левон Хампарцумян.

Задава се рецесия и по-високи цени на енергията. Инфлацията ще бъде относително висока достатъчно дълъг период от време. Трябва да сме подготвени. Това каза финансистът Левон Хампарцумян в предаването „Тази събота" по бТВ.

И битовите потребители, и бизнесът трябва да помисли какво може да икономисва като енергиен разход. По-високите цени на електроенергията могат да бъдат компенсирани чрез разумни и солидарни мерки на национално ниво, докато успеем да диверсифицираме източниците на енергия.

Хората трябва да проявяват разумност по отношение на приходите и разходите си и да ги приоритизират.

Най-добрият начин за справяне с инфлацията е производство на повече стоки и услуги, посочи Левон Хампарцумян. „Трябва да се научим да произвеждаме по-скъпи неща от това, което имаме", подчерта той.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Финансистът корифей да обясни на българите как солидарността към ЕС, НАТО и евроатлантическите ценности ще повишат заплатите и пенсиите, за да може да се купува най необходимото и плащат битовите сметки.

28.08.2022 09:37:28

Анонимен

Още един в редиците на щатския отбор. Всъщност е прав, но в това няма нищо лошо. Идеята е политиците да създават възможно най-добри условия за бизнеса, като използват всички възможни средства. И коато нещо се говори за руснаците, не е зле да се погледне как действат щатите. То бяха санкци, то беше чудо. Съсипаха Европа с едничката цел да продават газа си. Вдигнаха и цената на руския газ, само и само да постигнат конкурентна цена на своя,и положиха максимум усилия след това да отрежат руснаците от западния пазар. Начина по който поднася нещата Хампарцумян е манипулативен и най-вероятно платен, което го прави нечестен човек. Ама то, банкер-какво да очакваш от него.

28.08.2022 07:09:07

Неизненадан

Хампарцумян е оръжие на наглата седесарска все още неизчезнала евроатлантическа гмеж...

27.08.2022 20:58:27

Анонимен

Нещастник!

27.08.2022 15:48:37

Анонимен

Българин ли си, финансист ли си или политик. Май първото със сигурност не си.

27.08.2022 15:15:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.