• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Последните тенденции от 2021 в роботите за прозорци и картографиращите хибридни роботи

Последните тенденции от 2021 в роботите за прозорци и картографиращите хибридни роботи

/КРОСС/ Роботите навлязоха с пълна сила в умните домове. Всъщност, именно картографиращите роботи са първите устройства, които поставиха начало на тенденцията да направим домовете си по-умни, а ежедневието ни много по-лесно, особено в частта с поддържане на висок стандарт на хигиена. Под картографиращи роботи разбираме роботите прахосмукачки, които напоследък станаха далеч по-иновативни от моделите през изминалите няколко години. Мнозина от тях вече могат да минават през различни повърхности и да ги почистват по безупречен начин, а освен това и да създават свои собствени маршрути, които да запаметяват и прилагат при всяко следващо включване на уреда.

Но освен роботизирани прахосмукачки днес иновациите и новите технологии ни позволяват да приютим в дома или на работното си място и други уникални почистващи продукти. Точно такива са и роботите за миене на прозорци. С изключително мощна технология, те не оставят и петънце по стъклата, а освен това са далеч по-безопасния избор за вас, особено ако живеете на висок етаж или управлявате сграда с множество стъкла, чакащи да бъдат лъснати до безупречност!

Hobot - марката, която промени мнението ни за роботите за почистване на стъкла

Честно казано, до появата на този производител на пазара за роботизирани почистващи уреди умните устройства за миене на стъкла и прозорци не бяха кой знае колко задоволителни. Те разполагаха с доста недостатъци и хората не им обръщаха внимание, предпочитайки да инвестират парите си в по-сигурни и надеждни, а и ефективни умни устройства, каквито са картографиращите прахосмукачки. Но от Hobot промениха това негативно мнение за роботите за прозорци, защото те предложиха на пазара няколко наистина уникална продукта.

Първият прототип от компанията е уникалният Hobot 298. Той се прие повече от подобаващо от потребителите. С вграден контейнер и с мощна ултразвукова помпа той не пръска хаотично от миещата течност, а я пулверизира, с което постига максимална ефективност. Освен че стъклото е идеално почистено и по него не остава нито едно петно или прашинка, Hobot 298 позволява използването на минимално количество вода за изключителен краен резултат, който според специалистите досега не е наблюдаван при никой друг умен уред за почистване на стъкла. Но с това не приключват иновациите, въведени от Hobot. Всички техни модели са изцяло безчеткови, позволяващи не само автономно пръскане по съответните повърхности, но и осигуряване на съвършена прецизност за 100% хигиена без никакво разхищение на водния ресурс. HOBOT 298 освен това е с доста издръжлива батерия и се справя идеално с грапавите повърхности.

И ако дотук всичко ви звучи перфектно, само почакайте да видите какво може и притежава новия модел уред за почистване на стъкла от Hobot. Представяме ви Hobot 2S. Той разполага с цели два вградени контейнера. И всеки от тях има уникална ултразвукова пръскачка, която работи във всички посоки с двойно по-висока скорост от предишния модел. За да се усили ефективността на работата на новия робот за миене на стъкла от Hobot, производителят увеличава и височината на корпуса му, с което дава още по-висока степен на гъвкавост на уреда в случай на среща с щори или ъгловите пространства.

Legee7 или как Hobot осъвременяват и така модерните картографиращи роботи

Но от Hobot съвсме не са ориентирани единствено и само по посока реновиране на концепцията за умен уред за почистване на стъкла и прозорци. Производителят е добре познат и със своите свръхефективни картографиращи роботи. Тези роботи прахосмукачки поставят буквално нови стандарти в умното поддържане на висока хигиена в дома и офиса.

В началото бе Legee 688. Той представлява комбиниран робот прахосмукачка, предлагащ ефективно миене с мопове, които се движат с цели 600 вибрации в минута. На практика, подобен резултат не бе постижим от никоя друга марка робот прахосмукачка, с което накара потребителите да се оглеждат именно за хибридни роботи. Но нещата станаха още по-сложни що се касае до избор на най-добрия модел от Hobot. Защото на пазара се появи още по-мощен и сериозен конкурент в лицето на Legee7. За разлика от своя предшественик той има ефективност на миене, изразяваща се в 900 вибрации в минута. Наред с това, производителят увеличава и мощността по време на изцяло сухо почистване. И вместо иновативното последователно почистване, което видяхме в в Legee 688, в Legee7 е внедрена иновативната технология за лазерно сканиране. Тази технология пристига с десетки нови функции и подобрения, превръщайки робота в истински враг и на най-миниатюрното петно по пода, както и на най-опасните бактерии, живеещи по повърхността, по която стъпвате всеки ден. Специално за българските потребители в Legee7 вече е предвиден и български език, включително за функцията главо асистент, с което получавате пълен контрол над своя умен робот. Към всичко това добавете и иновативния перящ се филтър. Тази изключително рядка екстра не е налична дори при повечето съвременни роботи прахосмукачки висок клас, но пък от Hobot любезно ви я добавят, за да получите максимален резултат със своя бъдещ любим уред.

За финал ще кажем, че като всяка друга иновация и Legee7, и Hobot 2S са със сравнително високи цени. Резултатите, които можете да очаквате от тях обаче са далеч по-високи от гарантираните на други марки модели. Ако сте готови за подобна инвестиция, съветваме ви да посетите Robopolis. Това е изключително надеждна платформа, където не само че можете да намерите все още рядко срещаните в България ексклузивни модели Legee 7 и HOBOT 2S, но и редица други специални предложения.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.