• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Honda HR-V e:HEV тръгва в Германия от 12 февруари (Видео)

Honda HR-V e:HEV тръгва в Германия от 12 февруари (Видео)

/КРОСС/ Новата Honda HR-V e:HEV ще се предлага в магазините в Германия от 12 февруари. Компактният SUV идва със стандартна хибридна технология на начална цена от 30 400 евро.

Новият HR-V се отличава с по-голям просвет и покрив, който е с 20 мм по-нисък от предишния модел, което осигурява по-тънък силует и напомня на този на SUV-купе. Вероятно най-голямата иновация в новото поколение на Honda HR-V е стандартната задвижваща система e:HEV, която развива мощност от 96 кВт/131 к.с. и се състои от два компактни електромотора, 1,5-литров DOHC i-VTEC бензинов двигател с Atkinson цикъл, литиево-йонна батерия и иновативно директно задвижване. В градския трафик колелата се задвижват основно с електричество, като бензиновият двигател е изключен или се използва за генериране на електрическа енергия. Двигателят с вътрешно горене задвижва колелата директно само когато има по-висока нужда от мощност.

Хибридните компоненти, разположени в шасито и двигателното отделение, и резервоарът, разположен централно под предните седалки, създават добро вътрешно пространство. В началната версия Elegance (от 30 400 евро) вече има прибиращи се и сгъваеми седалки Magic Seats – заедно с технологиите за безопасност на Honda SENSING и информационно-развлекателната система Honda Connect с 9-инчов сензорен екран, навигация и камера за заден ход. Смартфонът може да бъде свързан към бордовата система чрез Android Auto и безжичен Apple CarPlay. LED фарове с асистент за дълги светлини, помощни средства за паркиране отпред и отзад и електрически регулируеми, сгъваеми и отопляеми външни огледала също винаги са на борда.

Средният вариант на оборудване Advance (от 32 600 евро) включва, наред с други неща, двузонов автоматичен климатик, автоматично затъмняващо се вътрешно огледало, отопляем кожен волан, два USB порта за зареждане отзад, електрически задвижван заден капак и LED фарове за мъгла. Отвън долните брони, арките на колелата и страничните прагове, боядисани в черно, поставят допълнителни визуални акценти. Като допълнителна технология на Honda SENSING, асистентът за мъртва зона засилва гамата на оборудването за безопасност на автомобила.

В топ версията Advance Style (от 35 300 евро) има двуцветно покритие, трицветна емблема в предната решетка, декорации на страничните релси, а релсите на покрива подчертават независимия външен вид на компактния SUV. Допълнителното оборудване включва безжична станция за зареждане на смартфони и десет високоговорителя за аудиосистемата, включително отпред и отзад, централен високоговорител и субуфер.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.