• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Доклад: България е един от основните източници на трафик на хора в ЕС

Доклад: България е един от основните източници на трафик на хора в ЕС

/КРОСС/ България все още не покрива минималните стандарти за предотвратяване на трафика на хора. Това посочва доклад на американския Държавен департамент. Страната ни е посочена като един от основните източници на трафик на хора в ЕС.

Докладът, който обхваща 188 държави, поставя България в т.нар. "ниво две" - страни, които показват напредък при спазването на стандартите, но трябва да положат още усилия.

Държавният департамент изтъква като негативи незначителните присъди, които получават трафикантите. Друг фактор, който се посочва, е корупцията сред органите на реда и в съдебната система.

Като положителни се изтъкват увеличаването на финансирането за националната стратегия, средствата за деца в кризисни центрове и засиленото международно сътрудничество.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Светла Георгиева

На ДАНС им нареждат от ЦРУ=КГБ=МИ5=МИ 6=дъщерни фирми на МОСАД! Който не е разбрал, че се върви към тотален концентрационен лагер, спи дьлбоко и хал хабер си няма за аджендата НОВОС ОРДОС СЕКЛОРУМ = ордо аб кео! Лъжа и робство царуват на този свят! Бизнесът с човешка плът e държавен бизнес! Най-доходоностният! Светът се управлява от педофили, трафиканти и търговци на човешка плът! Полицията, прокуратурата и съдът са просто слугинаж на горепосочените. Законите са написани за робите, а за робовладелците посочени по-горе, те не важат. ДС-милиционерите, които дефакто управляват закулисно България, изнасят и разфасоват за трупни донори или за робини-проститутки българските деца, със закрилата на държавата и службите.

02.07.2021 17:16:04

Калдаръм Кокона

БОП - Банда Организирани Престъпници занимаваща се с отвличане, изнудване и убийства на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрога и проститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и сводници, прокарване на канали за трафик на наркотици,амфитамини, оръжие и трупни донори, предимно деца. Отряд за наказателни поръчки на мафията - българската прокуратура.

02.07.2021 17:05:49

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

Ето за какво първоначално трябва да бъде разпитан Боко-българоубиеца: 1.Пране на пари и къщата в Барселона 2.Търговията с влияние на бившия премиер, разкрити от подслушванията по случаите Мишо Бирата и записите от Банкя 3.Източването на рухналата КТБ от сарайския кръг, който не е сред обвиняемите по делото 4.Подкупите които Васил Божков е плащал на бившия премиер и финансовия министър 5.Чекмеджето с кюлчетата и пачките по 500 евро, заснети от Мата Хари 6.Аудиозаписите от третия мандат на Бойко Борисов, в които се чува как институции се ползват като бухалки за разправа с неудобни 7.Странната сделка с фурмите от Дубай и участието на правителството в нея 8.Краденето на чужд бизнес с помощта на прокуратурата по схемата Осемте джуджета. 9.Корупционните схеми в спецправосъдието за разправа с политическите опоненти на ГЕРБ. 10.Шпицкомандата в прокуратурата, безотговорността на шефа й и нагласеният му избор от Висшия съдебен съвет. 11.Недекларирани сметки в чужди банки или имоти в чужбина.

02.07.2021 17:04:30

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞Долу сатанинската секта герб: https://is.gd/dLcuxk ☞Само къщата на дъщерята на Боко-българоубиеца в Лос Анджелис е за над $350млн.: https://is.gd/HezWGC ☞Мафиозите в урановите мини: https://is.gd/R5OJsF ☞Войната между мафиозките кланове е балсам за душата на редовия българин.: https://uni.su/G1nILh ☞От хилядолетия жидовете-канибали-сатанисти властват на планетата Земя: https://uni.su/gBNGME ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Вечеринка иллюминатов в поместье Ротшильдов: https://uni.su/Il3HXg ☞Каннибализм в наше время, хранят ли ни цигано-милиционерите с месото на отвлечените ни близки и роднини, вкусни ли са саламите и суджуците: https://uni.su/d0K9lI ☞Не случайно в щаб-квартирата на търговците на женска плът във Виена, където докарват отвлечените момичета за „обучение“ и препродаване, през 2013 година, турскоговорящи мангали превърнаха една сладкарница в месарница, за да преработват телата на ежедневно избиваните чрез изтезания момичета, в кайма: http://tiny.cc/x9krbz ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞

02.07.2021 17:03:21

Киро жарта

БОПаджията е най-голямата измет в МВР. Една напълно ненужна структура за рекет и мокри поръчки на властта, която се захранва от парите на данъкоплатеца официално и частно когато работят за себе си. Наркотици, Проституция, Убийства в повечето случаи се наглеждат от БОПаджии.

02.07.2021 16:59:34

Графиня Трашлиева

ДАНС са около 3400 турскоговорящи курви-кърлeжи-кръвoпийци-българомрaзци с по 5000 лева заплата. Основната им задача е да проучат кой от небогоизбраните се е позамогнал, за да му изпратят бопажиите да му одерат кожата.

02.07.2021 16:57:09

Адриана Попова

В БОП са сводниците, трафикантите на човешка плът, трафикантите на наркотици, рекетьорите и бандитите.

02.07.2021 16:50:18

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена- Анихилатор на свoдници-кръволоци-kанибали: https://uni.su/IhOgp8 ☞Гнусен мaнгaл-сводник по Арнаутски: https://uni.su/SJ4BIa ☞Гнусен мангaл-сводник по Горянски: https://uni.su/6pVmhu ☞Гнусен мангaл-сводник по Прабългарски: https://uni.su/jKCsH7 ☞Гнусни мангaли-сводници по Хайдушки: https://uni.su/ELaYgo ☞Гнусни мангaли-сводници по Офицерски: https://uni.su/Z3brCi ☞Гнусна, долна, подла сводничка по Воеводски: https://uni.su/5y1JwX ☞КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. ☞Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! ☞В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ☞ФАКТ. ♥България на БЪЛГАРИТЕ: https://uni.su/DMWPKa ☞Казах.

02.07.2021 16:45:40

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

Бизнесът с женска плът в България е ДЪРЖАВЕН БИЗНЕС и то най-доходоносният! Оръжие, наркотици, еврофондове, крадени автомобили, проституция, всичко това е под опеката и контола на властта в мафиотска България! Който и да дойде на власт, наследява същите канали и само сменя бушоните! Закривай!

02.07.2021 16:43:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.