• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Габриел Вълков: Младите хора трябва да са активни и да изберат в каква България да живеят

Габриел Вълков: Младите хора трябва да са активни и да изберат в каква България да живеят

Нужни са различни спортни инициативи, които да насърчават младите към активен начин на живот, смята председателят на МО в БСП - София

/КРОСС/ Една от основните политики, които ние, младите социалисти, защитаваме, е спорта и активния начин на живот, които са залегнали в политическата платформа на организацията чрез различни мерки. Това заяви Габриел Вълков, председател на Младежкото обединение в БСП - София.

Той предложи министерствата на спорта, образованието и здравеопазването да направят съвместна програма, с която да стимулират учениците и студентите да спортуват.

„Могат да се организират различни спортни мероприятия и първенства, в които младите хора да се включват и това да ги амбицира и стимулира да се занимават със спорт и да водят активен начин на живот", добави още Вълков.

Младежкото обединение в БСП - София активно участва в предизборната кампания, като организира различни спортни и развлекателни инициативи. Мачовете от Евро 2020 се излъчваха на живо на различни локации в столицата, организираха се благотворителен маратон и спортен ден в Южния парк, а за любителите на киното имаше прожекции на открито. Гледайки мачовете и играейки интересни игри младите хора в София имаха възможност да си поговорят с кандидатите за депутати, да ги запознаят с проблемите, които срещат в държавата, за да могат в следващия парламент да се борят за тяхното решаване.

В програмата си МО в БСП - София са заложили на 4 основни приоритета:

Работни места и социална справедливост - това ще осигури на младите хора сигурност и стабилност, за да останат в България, а не да търсят реализация в чужбина.

Образование и култура - за да може България да изгражда културно подготвени и образовани млади хора, които да градят в същия дух и идните поколения.

Технологии и иновации - по този начин ще създадем реализация на младежите на високо технологично и конкурентоспособно ниво спрямо Европа и света.

Спорт и околна среда - за да живеем в едно по-здравословно, физически активно и щастливо общество в България

„Младите хора трябва да са активни и да изберат в каква България да живеят. Може да ни подкрепите, като гласувате с №4 в бюлетината", призова Габриел Вълков.
--

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Виктория от Русе: https://is.gd/Ve70Za

Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна встта им. ☞Гласувайки ти легитимираш властта на българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks ☞Жидов Гроб: https://uni.su/UQSVc1

09.07.2021 16:25:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.