• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Каракачанов: Кръстник съм на трите деца на Бобоков, това са работливи хора

Каракачанов: Кръстник съм на трите деца на Бобоков, това са работливи хора

/КРОСС/ Министърът на отбраната Красимир Каракачанов отрече да е имал нерегламентирани връзки с братята Пламен и Атанас Бобокови, задържани заедно с Красимир Живков по аферата с боклука.

Вицепремиерът потвърди, че е кум на сватбата на Пламен Бобоков. "Когато преди 25 години примерно си станал кум на някой, логично е за 25 години човек да се развие, един става бизнесмен, друг политик, трети става лекар, четвърти журналисти", каза Каракачанов, цитиран от бТВ. Според него "взаимоотношенията им са свеждали до срещали по семейни мероприятия, защото е кръстник на трите му деца".

Пред журналисти военният министър коментира и роднинските си връзки с Атанас Бобоков, описани по делото срещу собственика на заводите "Монбат".

"Тези хора ги познавам като хора работливи, предприемчиви, хора, които почнаха от една гола поляна... Парите, които печелеха, не ги хвърляха по яхти и самолети, а ги хвърляха и влагаха в разширяване на производството, отваряне на нови работни места. Какво точно има предвид прокуратурата, не е моя работа да гадая. Държавното обвинение има някакви данни или най-малкото съмнения за нещо, остава да го докажат. Всичко останало е търсене на сензации", настоя той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Богдан

Накрая само да не се окаже, че и Бобокови са ощетили държавата с милиони или милиарди като Цецо Василев, Божков и сие!

02.06.2020 16:03:47

Анонимен

Често се чудя защо няма ден и на предателите. Сериозен списък са. Да си припомняме за катастрофите, за смъртта на предадените от тях мъже, жени и деца, за предателят на Априлското въстание, за поп Кръстьо и Димитър Общи, за предалите вярата и народа си. Защото величието на България е благодарение на саможертвата на героите ни. Падението – благодарение на дребните душички, избрали страха, парите, личното благоденствие и спокойствие пред родината си! И редом с имената на предателите през вековете, днес ще посоча и Бойко Методиев Борисов, Дилян Пеевски, Ахмет Доган, Цветан Цветанов, Иван Костов, Александър Йорданов, Желю Желев, Петър Стоянов и много други, на които имената им знаем, но не се замисляме за тежестта на кръста на предателството. Имената на предателите също трябва да се знаят. И НИКОГА ДА НЕ ИМ ПРОСТИМ!!!!

02.06.2020 16:02:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.