• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Иво Сиромахов и изкуственият интелект „Бай Тошо“: Голяма част от българските политици са холограми

Иво Сиромахов и изкуственият интелект „Бай Тошо“: Голяма част от българските политици са холограми

/КРОСС/  Обществото проектира желанията си в избора на политици. Българинът предпочита да изпрати във властта хора, които приличат на него и имат неговите пороци. Когато обществото е корумпирано и невежо, естествено е да изпрати невежи и корумпирани хора. Това каза писателят Иво Сиромахов в предаването „120 минути“ по бТВ.

Според него много хора не искат да взимат решения и предпочитат друг да носи отговорността.

„Ще ми се да не обръщаме внимание на тези хора, а на истински важните, които теглят нашето общество напред, могат да бъдат пример и вдъхновение. Хора като Боряна Калейн, ансамбъла по художествена гимнастика, Александър Везенков, който постигна изумителни неща, Матей Казийски. Блестящи учени като проф. Теньо Попминчев, който е създател на рентгеновия лазер. Хора като Мария Бакалова. Има такива, които са тук, но дали ги ценим достатъчно? Хора като Камен Донев, като Александър Морфов“, даде примери той.

Случващото се в прокуратурата той определи като трагикомедия.

Животът на политическия интелект е изчерпан отдавна, заяви Сиромахов. „Парламентът се е превърнал в храм на резила, в едно светилище на глупостта и на крадливостта. Разговори се водят само за това как едни хора да си разделят нашите пари и кой коя служба да заеме. Не се водят разговори за това каква ще бъде България след две, след пет, след 10 години“, коментира Иво Сиромахов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.