• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Николай Слатински: Има такъв мандат!

Николай Слатински: Има такъв мандат!

/КРОСС/ Има такъв мандат!
Ако аз бях на мястото на Има такъв народ, щях да сформирам кабинет от 35-40, максимум 45 годишни дръзки и знаещи езици, неизхабени и неопетнени хора, начело (по възможност) с премиер млада жена.
Политическият елит е изхабен, амортизиран, обременен с действия и бездействия, които накараха България да е в опашката на Европа по всички позитивни и начело на Европа по всички негативни показатели. Този лузърски политически елит носи голяма вина един зле образован, лошо възпитан, арогантен в отношението си към демократичните институции и говорещ недопустимо за премиер човек да властва еднолично цели 10 години.
Да, не може да се слагат всички от едно поколение под общ знаменател - има изключителни специалисти и на повечко години, а при кадровата политика на Бб видяхме абсолютни млади некадърници.

Но все пак! В това загубено десетилетие политиците се изхабиха, те имат свои едри лепкави петна. Нима, например, Има такъв народ ще допусне мандататът да отиде при някоя от каките, особено при свърхамбициозната сред тях, която предложи един от туморите на последното десетилетие за шеф на ДАНС?!
Младите хора са тези, които трябва да освестят България и да я подредят такава, в каквато те искат да живеят. Може ли човек на 55-60, камо ли на 65 като мен да им определя в каква България те искат да живеят!?
Аз работя с млади хора - доктори (в науките), докторанти, магистри, бакалаври. Имаме златни млади хора! Те са не само единствената, но и последната надежда на България.
Онези, които са отдавна в политиката, винаги се възприемат като част от несполуките на България, всеки има за какво да го притиснеш, какво да му извадиш.
Всички сме допускали грешки. И тези грешки вървят след нас, те хвърлят сянка върху каузата и идеите.

А сега се искат и търсят хора, които са решителни, които знаят как са нещата в Европа, които познават съвременните управленски технологии, които са вниквали в стратегиите за развитие, които следят икономическите, финансовите, екологичните, свързаните със сигурността процеси. Те ще бъдат истинско отрицание на досегашния премиер, който нито знае езици, нито разбира от икономика и финанси, нито чете книги, нито следи дълбочинни процеси, нито отбира от стратегическо прогнозиране, нито знае какво е сценарийно планиране.

Така са се стекли обстоятелствата, че Има такъв народ сега ще има такъв мандат. Да го взимат и да го дават на знаещите и можещите млади хора, да не им се бъркат в работите, а да им са гръб и опора, непробиваема стена срещу елита, който знае само едно - да махнем Злото! А това е необходимото условие да се измъкнем от статуквото, натресено ни от това Зло. Необходимото, а не достатъчното.
И не е нужно едни от алтернативните на Злото партии да ни казват как се правят правилно нещата, а другите алтернативни на Злото партии да ни обясняват кои са правилните неща. Трябва да се правят правилните неща по правилен начин.
Има кой да ги прави. Абсолютно съм убеден.
Не става дума да се наместят из министерските кабинети хора, които да вършат нещо там управленско, а да се намерят хора, които да свършат това, което трябва да се свърши.
Не за определени хора да търсим каква управленска работа могат да свършат, а за управленската работа, която трябва да се свърши е жизнено важно да се намерят точните хора.

Пак казвам - Има такива хора.

Има такъв мандат и Има такива хора.

На ход са Има такъв народ.

Проф. Николай Слатински, Фейсбук

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Къде са „юнаците балкански“ т.е. честните новинари да напишат, че Слави, който преди 3 години обеща 1. Мажоритарни избори 2. Парламент от 120 депутати 3. 1 глас =1 лв., сега безсрамно, презрително и арогантно се изплю над 600 000 вярващи наивници подписали за Референдума и 500 000 гласували за него с надежда, че ще промени нещо. Блажени са вярващите баламурници!

27.04.2021 11:19:57

Велизар Енчев

Току-що картите паднаха!СЛАВИ ТРИФОНОВ ДЕМОНСТРИРА ПРЕЗРЕНИЕ КЪМ НАРОДА И ИГРАЕ ЗА ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ НА ГЕРБ. ИТН ще върне мандата, защото пази гърба на Борисов, сляпа е за златните кюлчета в Бояна, отказва ревизия на властта и дава втори шанс за нов мандат на ГЕРБ и патриотарските му патерици. Шоуто предаде протеста. Промяната се изроди в подмяна.

26.04.2021 23:50:17

Анонимен

Всичко това е много добре, но ..... жребият е хвърлен, казана дума - хвърлен камък! Слави хвърли думата и камъка и сега дори да иска, е много трудно да ги вземе назад. Думата е хвърлена, че мандатът е отхвърлен! По всички изгледи, и авторитетът и гласовете за Слави-ИТН ще спаднат главоломно.

26.04.2021 20:46:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.