• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Димитър Аврамов: Борисов днес каза на хората, че не ги чува и си продължава по своя път

Димитър Аврамов: Борисов днес каза на хората, че не ги чува и си продължава по своя път

/КРОСС/ "Борисов днес каза на хората, че не ги чува и си продължава по своя път. Всичко, което Борисов каза днес, не трябваше да го казва. Радев също не трябваше да казва, че има мафия". Това каза пред БНР политологът Димитър Аврамов. Той уточни, че всички управляващи досега са правили така: "Наричат хората платени, убедени са, че някой олигарх им плаща, за да протестират. Но този олигарх нали досега е работил с властта".

"Едни поколения млади хора, които днес са на площада, не се идентифицират с БСП, с ГЕРБ, с „Обединени патриоти", а казват едно просто нещо: "Така в цивилизования свят не може!. Проблемът е, че основните власти в България прилагат избирателно законите и след това се чудят защо на хората не им харесва", коментира Аврамов. По думите му е невъзможно да бъдеш обективен в момента, защото всички застават срещу теб. Той определи ситуацията като много сложна.

Политологът коментира, че в протеста няма нищо лично срещу политиците, а на хората просто "им е писнало" и искат правила. "Не говоря за това, че трябва да изметем това правителство и да дойде доброто на БСП. Благодаря! Виждали сме го това нещо. Не виждам нищо добро в БСП, дори те са на път да се разцепят. Става дума, че когато двете власти - изпълнителна и съдебна, обиждат обществото, стоят срещу хората, този протест ще стане още по-голям и още по-хаотичен и накрая ще помете тези власти", прогнозира той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Кервана си варви, хората си крякат, ГЕрб с Борисов нахасани от Патриотите и Марешки си върват и пеят! Нема Шиши нема Пеефски сите са бели и чисти. И Каскето е с тех!

16.07.2020 16:39:31

Анонимен

Демокрацията е създала изборите. С вота си хората показват какво искат.Кряскаща нещо тълпа не може да изпълни задачата.А за България това си е гледан филм. Кръв на Орлов мост през 2013г., Борисов даде оставка,а след изборите ГЕРБ влезе в новия Парламент с най-големия процент.Орешарски се напъна с Тройна коалиция 1г. и пак Борисов направи кабинет.Но сега времената са трудни и да си правим скачане на въже до три пъти си е много рискова игра.

16.07.2020 15:18:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.