• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Борисов: Ваксинирането ще стане като санирането

Борисов: Ваксинирането ще стане като санирането

/КРОСС/ Министър председателят Бойко Борисов сравни ваксинирането със санирането. В началото хората бяха скептични към санирането, а сега кметовете не спират да звънят, за да се санира и в тяхната община. С ваксинирането постепенно ще стане същото, смята премиерът.

"Ще видите, че с ваксината ще стане като със санирането. В началото плашеха хората, че ще им се вдигнат данъците, някой ще им купи жилищата, ще им ги продаде. Като видяха хората колко е хубаво, сега кметовето само за това питат - кога ще продължи санирането. Същото е и с ваксината. Идва все повече информация, все повече ще се обяснява на хората, ще дойдат различни ваксини. В началото всеки се пита нужно ли е или не, но сега като видят знаковите доктори, които си поставят ваксината и щроцентът ще го достигнем. Даже с Мангъров говорих и той ще се ваксинира, ако не се е ваксинирал. И него го ваксинирайте публично, защото ми каза, че е 100% "за" ваксиниране", заяви той по време на посещението си в столична болница.

Премиерът обеща, че кабинетът ще отдели пари за нов параклис към болницата, както и за нов скенер. Беше му показана и хеликоптерната площадка.

Борисов подчерта, че мерките са били навременни, точни и максимално щадящи свободата на хората и резултатите са видими - има спад и на заболеваемостта и на смъртността.

699 са ваксинираните вчера в четири части на страната. Най-много са ваксинираните в Пловдив, следват ги в София, Бургас и София област, съобщи здравният министър Костадин Ангелов, който е заедно с премиера.

Здравният министър каза също, че църквата подкрепя ваксинирането.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тоя свинар ББ, ако го гепна, ще му навра в дебелия гъз маската с герба на РБ и ще му я изкарам през гръцмуля.................

29.12.2020 00:13:52

адв.Елена Гунчева

КЪВ СИ ТИ, БЕ, ТУЛУП БАНКЯНСКИ? 28.12.2020 Онуй днес отново влезе в тъмна фаза на заболяването и изригна помия по медиите. Разпореди!!! доцент Мангъров публично да бъде ваксиниран. Той бил говорил с него, ама да станело публично. И това с тон все едно разпорежда публична екзекуция. ,Този навик на мутрата да се разпорежда на територията, все едно му е лична собственост, а българите – крепостни селяни, ми идва в повече. А с изострянето на заболяването му и психическите му проблеми, поведението му минава всякакви граници на приемливото. Кой е той? Кой си въобразява, че е той? Че да разпорежда на когото и да било какво да прави? Особено пък ваксинация. И то доброволна, както твърдят?!? Явно неудобните на властта ще бъдат завлечени насила пред камерите и ще бъдат принудително ваксинирани! Ей така, за кефа на откачената мутра, която се чуди как да си поддържа нарцисизма. Явно се изживява като Краля-Слънце и си мисли, че държавата, това е той. Ама не е! И без това циркът с тези ваксини убеди дори колебаещите се, че е пълна измама. Доста хора, които имаха намерение да се ваксинират, като видяха с какво ги докарват и как ги съхраняват и натрапчивото цирково шоу с боцкането на Ботокса, се отказаха. А сега ОНУЙ РАЗПОРЕЖДА ПУБЛИЧНА ЕКЗЕКУЦИЯ, ОПСС, ВАКСИНАЦИЯ! Някой съмнява ли се, че ни управлява един психичноболен човек, когото трябва хуманно да освободим от задълженията му /защото все пак ние сме му суверенът/ и да го пратим да го лекуват, макар и състоянието му ми изглежда отчайващо тежко. Но пък с тапицирана стая и розови хапченца току-виж не се влошава. Но да упражнява маниите си и заболяването си върху българският народ, няма да позволим! Време е да му покажем КОЙ Е ГОСПОДАРЯТ НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!

28.12.2020 17:29:08

Анонимен

От статията не ства въпрос за коя болница става въпрос !? Който пише явно е с пръст в носа или на друго място !?

28.12.2020 15:28:35

Анонимен

Може ли един ден да минем без тази физиономия? Намина Тодор Живков и Енвер Ходжа.

28.12.2020 12:05:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.