• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Пеевски: Занимаваме с цирковете на проруската опозиция, вместо да си вършим работата

Пеевски: Занимаваме с цирковете на проруската опозиция, вместо да си вършим работата

/КРОСС/ Докато си изпълняват обещанията към българските граждани и работят за хората, ще подкрепяме кабинета. Важно е да го има това евроатлантическо мнозинство. Вотът на недоверие е пореден цирк - загуба на време и пари за българския данъкоплатец. Вместо да си вършим работата, се занимаваме с цирковете на проруската опозиция. Това каза депутатът от ДПС Делян Пеевски след гласуването на вота на недоверие.

По думите му е рано да се каже кого ще подкрепи ДПС след ротацията. "Ако се отклони от евроатлантическия път на България или не работи в интерес на хората, веднага ще свалим това правителство. Ако министрите не се заемат реално да решават проблемите на хората и не видим подобряване на стандарта на живот, ще оттеглим подкрепата си. Конституционните промени няма да са причина да падне кабинетът", смята той.

Според него тепърва ще бъде дискутирано ограничаването на правата на главния прокурор след становището на Венецианската комисия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да го духаш, шопар недоклатен. Откога проамериканската позиция стана по-добра, априори, от прорускаката. Съдейки по това което се случва в света щатите сърбат попарата която са си дробили дълго време, докато са се мислели за велики, а се оказаха идиоти. Но си прав Прасчо, за това че дебатите в народното събрание са загуба на време и пари. Трябва просто да ви подгоним с камъни. Мълчаливо и неотстъпчиво. Вие сте вредни и арогантни. С вас не може да се дебатира и никога не отговаряте на въпросите на обществото. Следвате дневния ред на ЕК, а тя от своя страна следва дневния ред на щатите. В резултата на вашето слагачество, ние сме в лайната. Или ще ме убеждаваш, че не сме в лайната. За тази ситуация са виновни ли хората или политиците. Е, хората не са виновни. Кой остана? А какво да ги правим?

13.10.2023 17:48:01

Анонимен

Абсолютно съм съгласен с коментиращия под мен!

13.10.2023 17:26:28

Анонимен

Ти депутатски търтей обясни съдържанието на евроатлантическите ценности, от които не трябва да се отклоняваме и колко са нещастни 2/3 от народите, които не ги спазват. Имало проруска опозиция, а какво е управленското мнозинство, което забива България на последно място по всички икономически и социални показатели, означавайки че не е пробългарско.

13.10.2023 17:01:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.