• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Защо е абсурдно да вярваме в хороскопа

Защо е абсурдно да вярваме в хороскопа

/КРОСС/ С идването на 2022 година започнаха предсказанията каква ще бъде тя, по кое време ще има Ретрограден Меркурий и кой ден е най-подходящ, с цел да сключите брак. В общия смисъл думата "хороскоп " е характерност и предсказване на някого според от времето на раждане.

Първите хороскопи са засвидетелствани във Вавилон и датират от 410 година пр.н.е., което демонстрира, че това надалеч не е изобретение на актуалния човек, написа каналът във vbox7.

Ето обаче няколко аргумента, с цел да не приемате дневния ви хороскоп като чиста монета и да вложите всички старания сами да предопределите деня си:

Фалшиви са

Истината е, че вие не знаете кой стои зад хороскопа, който четете в обичаното си списание или уебсайт. Повечето пъти са преводни публикации, които са украсени с богатото въображение на създателя. Така не подреждането на планетите е решаващо за това да имате неприятен ден, а подобен е денят на индивида, който седи зад хороскопите. Изводът е, че в случай че въпреки всичко желаете да прочетете хороскопа си, би трябвало да търсите съответни източници.

Генерализиране

Нима вярвате, че всички хора, които са зодия Везни, ще имат страховит ден на работа, тъй като ще получат дълго чаканото покачване, за което са прочели в хороскопа си? Вселената не работи по този начин и с цел да получите кариерното развиване, за което мечтаете, би трябвало да се потрудите, а не просто да си прочетете дневния хороскоп. Животът ви не зависи от деня ви на раждане В интернет се върти една смешка, която гласи: "Попита ли те по кое време си роден, бягай от нея ". Шегата настрани, само че белким вярвате, че денят ви на раждане е определящ за целия ви живот?

Законът за привличането

Вероятно ви се е случвало да ви се сбъдне "предсказанието " от хороскопа. Истината е, че човек вижда това, което желае да види. Мозъкът ви се настройва, че би трябвало да ви се случи написаното и вие сте жертва на личното си търсене и изкривяване на обстановките, с цел да паснат на "пророчеството на звездите ".

Заради Ретроградния Меркурий е

Крайно време е да спрем да се оправдаваме с ретроградния Меркурий. Той не е отговорен за неприятните решения, които сами избираме да вземем. Много е комфортно да изтъкнем това като причина за мрачното си въодушевление, само че евентуално огромна част от нас не са доста наясно какво тъкмо значи дадена планета да е ретроградна.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

vsi4ko e goliama izmama

09.01.2022 20:08:59

Анонимен

Не може да се състави хороскоп за период по-малък от месец, а и той ще съдържа само общи тенденции.

09.01.2022 18:07:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.