• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Христо Иванов: Питайте Борисов коя е Мата Хари

Христо Иванов: Питайте Борисов коя е Мата Хари

/КРОСС/ Пролича си, че не е имал никакъв предварителен консенсус за избора на председател на Централата избирателна комисия, което не е добре. Очевидно е, че ГЕРБ продължават със своята тактика да бламират всеки възможен процес. Това каза председателят на ПГ на „Демократична България" Христо Иванов след консултациите при президента, предаде репортер на БГНЕС.

„Господин Борисов фактически превръща самия демократичен процес, самата перспектива за провеждане на избори в заложник за личното си оцеляване. Видяхме и начина, по който беше бламирана работата на Комисията по ревизията. Нещо, което не бива да бъде отминато с мълчание, защото най-сериозното доказателство е, че там се говориха неща, които ГЕРБ не искат да бъдат чути. Там се казват неща, които многократно са били говорени" , заяви той.

Според него те никога не са станали предмет на независима, изчерпателна проверка от нито една институция.

"В момента, в който тази фактология отново се появи на повърхността, ГЕРБ организираха кръчмарска свада, за да запушат възможността тази фактология да се изнесе. Искам да попитам кога най-сетне българската прокуратура ще изясни коя е личността на Мата Хари. Този въпрос не е въпрос на интимни отношения, този въпрос на кой е свидетелят, който може да потвърди окончателно наличието в премиерската спалня на суми, които не могат да бъдат обяснени в неговата декларация", коментира Иванов и добави, че свидетелствата му са изключително важни.

По отношение на кандидатурата на Камелия Нейкова за председател на ЦИК, Иванов каза, ще тя очевидно отговаря на формалните качества и на изискванията за професионализъм, така че те са я подкрепили като възможен изход на тази ситуация, която е била създадена.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Виктория

Този все повече заприличва на един брадат папагал, който знае 5 думи и ги повтаря навсякъде и по всяко време. Намираме се в икономическа криза, а тоя само си знае тая Мата Хари и я повтаря. Какво като разбере коя е тя? Това ще даде решенията на проблемите на страната? Утре ще започнем да живеем по-добре?

16.05.2021 11:35:35

Росен

Най-обича да тика нещата към неговия кумир Борисов, който го изгони за некадърност!

10.05.2021 21:48:53

Лили

Иванов пак ще се опита да яхне скандала и да натрупа политически точки

10.05.2021 19:51:53

Миро

Ице, освен да се заяждаш, нещо друго можеш ли да правиш?

10.05.2021 15:20:55

Анонимен

То и към теб има малко неудобни въпроси за Маджо и т.н. Ще имаш ли смелостта да отговориш?

10.05.2021 12:38:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.