• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Huawei спечели две награди от EISA

Huawei спечели две награди от EISA

/КРОСС/ Huawei Consumer Business Group (CBG) днес получи поредно международно признание – две награди на EISA (Expert Image and Sound Association), които бяха излъчени от комисия, съставена от представители на 55 от най-авторитетните технологични медии в света. Флагманът HUAWEI P40 Pro беше обявен от Асоциацията за “EISA Smartphone Camera 2020-2021” (най-добра камера в смартфон за 2020-2021 г), а HUAWEI WATCH GT 2 спечели признанието “Best Smartwatch 2020-2021 г” (най-добър смарт часовник за 2020- 2021).

EISA обяви HUAWEI P40 Pro за „истински шампион в своя клас“, признавайки високите възможности на камерата на телефона, технологията на дисплея и луксозния дизайн. Висока оценка бе дадена и за HUAWEI WATCH GT 2 като Асоциацията го обяви за „родена модерна класика“, благодарение на интелигентния дизайн на часовника и множеството фитнес функции.

„Много сме щастливи, че за поредна година печелим признание от EISA като сме особено щастливи, че тази година получихме признание за два от нашите флагман продукти – HUAWEI P40 Pro и HUAWEI WATCH GT 2”, каза Кевин Хо, Президент на Handset Business, Huawei Consumer Business Group. „С всяко устройство Huawei се ангажира да предостави нови вълнуващи преживявания за потребителите, от смарт часовник, с който можете да достигнете лимитите на своята тренировка с HUAWEI WATCH GT 2 до смартфон, който създава нови правила във фотографията чрез флагмана HUAWEI P40 Pro” – допълни той.

EISA признава „луксозно проектираният“ HUAWEI P40 Pro за перфектния спътник на всички онези, които използват своя смартфон за осъществяването на наистина зашеметяващи снимки всеки ден. Според Асоциацията флагманът на Huawei е олицетворение на още един значим етап в развитието на мобилната фотография.

Тази награда беше спечелена благодарение на ненадминатите фотографски възможности на HUAWEI P40 Pro, от основната 50-мегапискелова Ultra Vision камера с автофокус с фазово разпознаване и оптична стабилизация, през перископния телеобектив с 12 MP, който позволява 5-кратно оптично увеличение, до невероятната ултра широка 40 MP кино камера с за постигане на невероятно видео.

В допълнение към всичко това имаме и ToF 3D дълбочинна камера с изкуствен интелект, като всичко това предоставя на потребителите първокласно технологично изживяване, за което EISA казва, че „изтласква технологията на камерите на смартфони много напред“. 

Що се касае за тазгодишния победител в категория „Най-добър смарт часовник“ – HUAWEI WATCH GT 2, EISA го определи като устройството, което „овладява талантите на съвременните умни часовници“ , благодарение на своя дизайн, AMOLED дисплей и физически контрол. С до две седмици живот на батерията и множество фитнес функции, HUAWEI WATCH GT 2 може да анализира 15 професионални режима на тренировка и да проследява 85 персонализирани тренировки. Благодарение на TruSleep технологията на HUAWEI WATCH GT 2, може да се проследи качеството на съня, сърдечната честота, нивото на стрес и измерването на насищането на кръвта с кислород. 

Нещо повече, HUAWEI WATCH GT 2 поддържа важни за ежедневието функции като приемане на обаждания с Bluetooth, известия от приложения и съхранение на музика, което позволява на потребителите лесно да свързват своите безжични слушалки HUAWEI FreeBuds3 и да слушат музика в движение със своя HUAWEI WATCH GT 2.

Членовете на комисията на EISA включват авторитетни медии от всички сфери на технологичната индустрия от 29 държави, като всеки от членовете допринася със своята експертиза при оценяването в шестте категории на EISA – фотография, мобилни устройства, Hi-Fi, домашна аудиотехника, домашна видеотехника и електронни устройства за автомобили. Всяка година членовете на EISA номинират набор от устройства, които според тях са достойни да се борят за наградата във всяка от шестте категории. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.