• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Huawei: Постоянно създаваме иновации за по-бърза дигитализация

Huawei: Постоянно създаваме иновации за по-бърза дигитализация

/КРОСС/ Започна годишното водещо събитие на Huawei за световната ИКТ индустрия - HUAWEI CONNECT 2021. Ротационният председател на Huawei Ерик Сю откри събитието с реч, посветена на итеновации за по-бърза дигитализация.

Тазгодишната тема „Гмурнете се в дигиталното" изследва как дигиталните технологии могат по-добре да се интегрират с бизнес сценарии и ноу-хау в индустрията за справяне с критичните бизнес предизвикателства и как заинтересованите страни могат да работят заедно по-ефективно, за да насърчат отворената екосистема на индустрията и да стимулират споделен успех. Събитието включва четири ключови доклада, пет срещи на върха и 66 сесии с повече от 200 лектори, включително визионери от индустрията, бизнес лидери, топ технологични експерти и екосистемни партньори. То се предава на живо на 11 езика на корпоративния уебсайт на Huawei и от неговите медийни партньори. В програмата са включени и онлайн изложби, дистанционни посещения на изложбени зали и открити панелни дискусии, позволяващи онлайн взаимодействие.

Ротационният председател на Huawei Ерик Сю произнася реч на HUAWEI CONNECT 2021

В речта си Сю говори за това, че подпомагането на дигитализирането на индустриите е критичен аспект от мисията на Huawei да направи цифровите технологии достъпни за всеки човек, дом и организация, за един напълно свързан, интелигентен свят.

В изказването си Сю заяви още: "Дигиталното развитие разчита на цифровите технологии. За да останат цифровите технологии актуални, трябва да продължим да внедряваме и да създаваме стойност. Облакът, AI и мрежите са трите критични цифрови технологии." Сю сподели част от напредъка, който Huawei е постигнал в тези три области и какви действия е предприела компанията, за да даде възможност за нисковъглеродно развитие, също така в каква посока се насочва индустрията като цяло.

Ротационният председател на Huawei обясни, че HUAWEI CLOUD, облачната услуга на компанията, която стартира само преди четири години, вече обединява повече от 2,3 милиона разработчици, 14 000 консултантски и 6000 технологични партньори, като направи повече от 4500 услуги достъпни в HUAWEI CLOUD Marketplace. HUAWEI CLOUD се превърна във важна платформа за интернет компаниите, предприятията и правителствата, за да направят те своите организации цифрови.

На събитието Сю стартира първата в индустрията услуга, базирана на облак, наречена UCS, достъпна на HUAWEI CLOUD. С UCS Huawei планира да предостави на предприятията постоянна възможност да използват приложения, базирани на облак, които не са ограничени от географски, междуоблачни или ограничения на трафика, като по този начин ускоряват дигиталната трансформация във всички индустрии.

Пълният пакет от портфейли на AI за всички сценарии, пуснат през 2018 г., също напредва според очакванията. Неговата рамка MindSpore се превърна в основната компютърна рамка за изкуствен интелект в Китай. Междувременно клъстерът Atlas 900, както и базираните на него облачни услуги, понастоящем обслужват повече от 300 предприятия, подкрепяйки обучението на много модели, които включват големите модели HUAWEI CLOUD Pangu. HUAWEI CLOUD ModelArts направи разработването на AI приложения невероятно просто със своите пълноценни, базирани на сценарии услуги. Крайната цел на ModelArts е да даде възможност на всеки инженер самостоятелно да разработи свои собствени AI приложения.

Ерик Сю представи и иновациите на Huawei в мрежовия домейн. Тъй като организациите стават цифрови, те са склонни да наблюдават експоненциален растеж на сложността на мрежата. За да се справи с това, Huawei въвежда иновативни решения за глобални мрежи, базирани на концепцията за мрежа с автономно управление (ADN). Компанията работи с клиенти в сектора на финансите, образованието и здравеопазването за иновации и внедряване на нови приложения и изграждане на мрежи, които се сами се поддържат, оздравяват, оптимизират се и са автономни.

Сю обясни как Huawei използва дигиталните технологии за подпомагане на нисковъглеродното развитие, като част от глобалните усилия за постигане на нисковъглеродни емисии и въглеродна неутралност. По -конкретно, Huawei се фокусира върху три ключови инициативи:

(1) Инвестиране и иновации в енергоспестяващи технологии за доставяне на по-енергийно ефективни ИКТ продукти за нисковъглеродна ИКТ индустрия;

(2) Инвестиране в иновации, при които енергийната електроника и цифровите технологии се сближават, за да насърчават чистата енергия и цифровизацията на традиционната енергия;

(3) Осигуряване на дигитални технологии, които да помогнат на всички сектори да станат цифрови и нисковъглеродни.

Джан Пин'ан, главен изпълнителен директор на Cloud BU и президент на Huawei Consumer Cloud Service, представи стратегическите инициативи на HUAWEI CLOUD и нови услуги и продукти. „HUAWEI CLOUD се присъединява към нашите клиенти и партньори, за да се потопи в дигиталното и да изследва потенциала на всичко като услуга - инфраструктурата като услуга за глобална достъпност, технологията като услуга за гъвкави иновации и експертизата като услуга за споделени постижения."

Ерик Сю завърши речта си със заключението: „Постоянните иновации са движещата сила на дигитализацията. Ако се стремим към по-амбициозни цели, непрекъснатите иновации ще продължат да бъдат ключови. Така че нека да правим иновации без прекъсване за по -добро бъдеще. "

Huawei е домакин на HUAWEI CONNECT 2021 онлайн от 23 септември до 31 октомври. Темата на тазгодишното събитие е „Да се гмурнем в дигиталното" (Dive into Digital). Ще се потопим дълбоко в практическото приложение на технологии като облак, AI и 5G във всички индустрии и как те могат да направят организациите с всякакви форми и размери по -ефективни, по -гъвкави и в крайна сметка по -устойчиви, докато се придвижваме към икономиката на възстановяването.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.