• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Huawei обяви бизнес резултатите си за първото полугодие на 2020

 Huawei обяви бизнес резултатите си за първото полугодие на 2020

/КРОСС/ Huawei официално представи своите бизнес резултати за първата половина на 2020-а година. За този период компанията е генерирала приходи в размер на 454 милиарда китайски юана (64.2 милиарда щатски долара), което е с 13.1% увеличение в сравнение със същия период миналата година. Маржът на нетната печалба е 9.2%. Различните бизнеси на Huawei постигнаха следните приходи за същия период: Huawei Carrier Business Group - 159.6 млрд. китайски юана (22.5 милиарда щатски долара), Huawei Enterprise Business Group - 36.3 мрлд. китайски юана (5 милиарда щатски долара). Най-впечатляващи резултати бележи бизнесът с устройства - Huawei Consumer Business Group, като съответно генерира приходи на стойност 255.8 млрд. китайски юана (36.2 милиарда щатски долара).

В ситуация на глобална борба с пандемията Covid-19, информационните и комуникационни технологии (ИКТ) се превърнаха не само в решаващо средство за борба с вируса, но и в двигател за икономическото възстановяване. Huawei затвърди ангажимента си да работи с оператори и индустриални партньори, за поддържането на стабилни мрежови операции, ускоряването на дигиталната трансформация и подпомагане на всички усилия за овладяване на локалните проблемни зони и възстановяване на местни икономики.

Сложната външна обстановка допринесе за увеличаване на важността за постигане на още по-отворено сътрудничество и увеличено доверие във веригите за създаване на стойност. Huawei обеща да продължи да изпълнява задълженията си към своите клиенти и доставчици, да преодолява трудностите и да напредва, както и да допринася за глобалната цифрова икономика и технологично развитие, без значение пред какви бъдещи предизвикателства се изправя компанията.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.