• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Huawei и Cinelibri канят всички на прожекция на финалистите в Smartphone Film Festival 2020!

Huawei и Cinelibri канят всички на прожекция на финалистите в Smartphone Film Festival 2020!

/КРОСС/ Петте късометражни филма са заснети с Huawei P40 Pro, а един от гостите на откритата сцена в парка на Военна академия ще спечели лаптопа Huawei Matebook 13


На 24 септември, четвъртък, от 19 часа в парка на Военна академия ще се състои финалната прожекция на филмите от второто издание на Huawei Smartphone Film Festival. Тя е безплатна и отворена за всички фенове на Huawei, киноизкуството и създаването на качествено съдържание в България.



Гостите на събитието ще имат възможност първи да видят резултата от творческия процес на петимата финалисти, които имаха шанс да превърнат идеята си в истинско кино с помощта на Huawei P40 Pro, под менторството на доказани професионалисти в сценария, режисурата и кинематографията в лицето на Ваня Николова, Яна Титова и Александър Станишев. Huawei, Cinelibri и медийният партньор Артакция са подготвили и други изненади, а един от гостите на томболен принцип ще спечели ултралекия нов лаптоп Huawei Matebook 13.

Можете да се регистрирате и в специално създаденото за целта Facebook събитие. За регистрация влезте тук.

Заповядайте на една приятна есенна вечер на киното, заснето с Huawei P40 Pro!

За журито:


Александър Станишев

Той е един от най-известните български оператори. Снимал е над 250 реклами, американския филм Touched With Fire с Кейти Холмс, продуциран от Спайк Лий. Познаваме работата му и от филмите "Вяра, любов и уиски", "Маймуна", сериалите "Стъклен дом", "Под Прикритие", "Дървото на живота", "Връзки”, "Столичани в повече", "Денят на бащата". Документалният филм "Тайният живот на Вера" е селектиран в Camerimage 2019, Сънданс 2019 и Берлинале 2019. Александър Станишев е носител на награда за операторство от фестивала в Сламданс 2012 в САЩ, има няколко фотографски изложби и е бил част от Vienna PhotoBook Festival.

Яна Титова

Яна Титова е актриса и режисьор. Играла е на сцената на Народен театър "Иван Вазов" и Младежки театър "Николай Бинев", снимала се е в "Кецове", "Стъпки в пясъка, "Лов на дребни хищници" и още. Носителка е на награда "Аскеер", на награда за най-добра женска роля на Българската филмова академия, на Златна роза за поддържаща роля. Завършва престижния “Талант кампус” - част от паралелните програми на “Берлинале”. Яна е автор на документалния филм "88MHz", с който печели награда на публиката на фестивала Master of Art. Пълнометражният дебют на Яна "Доза щастие" се превърна в един от най-успешните български съвременни филми, а почитателите на "Откраднат живот" могат да се насладят на работата й не само като режисьор, но и пред камера.

Ваня Николова

Тя е сред най-известните сценаристи у нас и драматургичен консултант на множество сценарии. Сценарист е на телевизионното предаване "Сблъсък“, главен редактор на италианското списание MAX, главен сценарист на сериала "Под прикритие", "Връзки", "Четвърта власт". Носител е на няколко награди за най-добър български сериал и е сценарен консултант на филма "Котка срещу стената", част от програмата на фестивала в Локарно.

Този звездно жури се допълва от Жаклин Вагенщайн, управител и куратор на кинофестивала Cinelibri, и Лонгруи Циу, генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

Повече информация ще намерите в прикачените файлове! Събитието ще се проведе при спазването на всички епидемиологични мерки.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.