• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Huawei лансира ADN решения за предприятия, предоставящи интелигентна свързаност в рамките на обхвата им

Huawei лансира ADN решения за предприятия, предоставящи интелигентна свързаност в рамките на обхвата им

/КРОСС/ В рамките на HUAWEI CONNECT 2020, Huawei официално представи своите решения за Мрежа на Автономно Управление (ADN - Autonomous Driving Network) за корпоративния пазар. Това устойчиво на бъдещето решение пренася интелект в мрежите и напълно интегрира възможностите на изкуствения интелект (AI) в мрежовия елемент (NE), мрежата и облачните леяри. Насочва корпоративните мрежи към ерата на автономното управление и дава многобройни възможности на хипер автоматизирани дигитални услуги и операции в различни отрасли.

С непрекъснатото развитие и приемане на мобилни интернет технологии от следващо поколение, представени от Интернет на Нещата (IoT) и 5G, бързо достигаме до един интелигентен свят, където всичко е свързано, всичко е сензорно и всичко е интелигентно. Корпоративните мрежи ще се развият от офиса до производството, ще преминат от статична конфигурация към настройка при поискване и ще се трансформират от управление на един домейн към сътрудничество в цялата мрежа. Освен това, границите на мрежата ще се разширят, атрибутите за качество на мрежата ще се увеличат и мрежовите операции и поддръжка (O&M) ще претърпят качествена промяна.

Според Глобалната Визия за Индустрията (GIV) на Huawei 2025, 97% от големите предприятия ще използват AI до 2025 г. Мрежите на предприятията, които интегрират AI възможности, могат да преодолеят ограниченията на ръчната O&M ефективност, постигайки независимо управление с високи нива на автоматизация и интелигентност. Веднъж изградени, ADN мрежите проправят път за иновации на дигиталните услуги и гъвкави операции в предприятията.



 Дейвид Уанг (вляво), Изпълнителен директор на Huawei, и Лу Хонджу (вдясно), Президент на департамента за общо развитие на Huawei, заедно стартират ADN решението

Лу Хонджу: "Huawei планира изцяло да въведе AI в областта на свързаността и да изгради ADN мрежи, като по този начин позволява на мрежите да се развиват от проста автоматизация до хипер автоматизация с човешко-машинна колаборация. Очакваме също така да постигнем условни автономни мрежи от 3-то ниво до три години, силно автономни мрежи от 4-то ниво до пет години и напълно автономни мрежи от 5-то ниво до между седем до десет години."

Чрез напълно интегриране на 3-слойните възможности за изкуствен интелект, Huawei ADN в крайна сметка има за цел да изгради самоорганизираща се, самовъзстановяваща се и самооптимизираща се автономна мрежа, която може да се преповтаря и саморазвива. Тази устойчива на бъдещето мрежа ускорява гъвкавите иновации на дигиталните услуги в корпорациите, дава възможност за максимално добро клиентско изживяване и внедрява интелигентни O&M на корпоративни мрежи.

NE + AI: AI (изкуственият интелект) се въвежда в NEs (мрежовите елементи), за да се създадат дигитално интелигентни мрежови елементи. По този начин всеки мрежов елемент и цялата мрежа са осигурени с по-прецизни инсайти, обработка и изпълнение на подразбирането.

Мрежа + AI: AI се използва за пресъздаване на системата за управление на мрежата (NMS). Изграждайки цифров близнак на мрежа чрез интелигентна система за управление и контрол, мрежата може да бъде контролирана динамично и да се управлява в затворен цикъл. Основните активиращи функции включват автоматично внедряване, симулация преди събитие, проверка след събитие, превенция и прогнозиране, както и проактивна оптимизация.

Облак + AI: Мрежовите AI обучителни и моделиращи услуги са предоставени в облака. Софтуерните системи и AI моделите на устройства и мрежи непрекъснато се усъвършенстват, за да се увеличат възможностите за автономно управление. В резултат на това, колкото повече използваме мрежата, толкова по-интелигентна ще стане тя.

Huawei ADN е всеобхватно решение, което се състои от интелигентен кампус, IP WAN, оптичен транспорт и мрежови устройства за центрове за данни; iMaster NCE и iMaster MAE (интелигентни мрежови системи за управление и контрол, които интегрират управление, контрол и анализ) и два основни продукта за облачни услуги (мрежова AI услуга и мрежова услуга, управлявана в облак). Това решение се откроява с обширни иновации във всички сценарии, пълна серия системни архитектури, O&M модели и бизнес опит.

Следващото десетилетие ще бъде златната ера за интелекта. Huawei ADN ще позволи на предприятия от всякакъв мащаб да преминат плавно към ерата на автономното управление, предоставяйки интелигентната свързаност по силите им. Чрез засилването на интелигентната свързаност, Huawei ще продължи да работи с всички заинтересовани страни във всички отрасли, за да достигат нови висоти и да създават нова стойност заедно.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.