• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Една рокля, 21 години по-късно: Просто Елизабет Хърли

Една рокля, 21 години по-късно: Просто Елизабет Хърли
Актрисата показва, че все още го може

/КРОСС/ Стоенето вкъщи понякога може да е доста скучно. Ние го знаем много добре, все пак бяхме в социална изолация близо 3 месеца. И докато при нас мерките леко започват да се разхлабват, то в САЩ нещата не изглеждат толкова добре. Там карантината продължава с пълна сила и излизанията навън не са препоръчителни.

Затова всички жители на Щатите се опитват някак да запълнят времето си у дома. В това число се включват и звездите, които въпреки бляскавия си живот в големите имения, също нямат търпение да започнат отново партитата, светските събития и модните седмици. Тъй като все още не се знае кога ще бъдат разпънати червените килими, Елизабет Хърли се погрижи да си спомним за един момент, случил се преди цели 21 години.

Актрисата публикува снимка в Instagram, на която носи рокля, с която се появи на награждаването на най-добрите дизайнери през 1999 година. Тогава Хърли залага на лилаво Versace, което сякаш е направено точно за нейните извивки. Под ръка с тогавашния си приятел Хю Грант, звездата накара фотографите да вперят обективите си в нея. 

21 години по-късно Елизабет показва, че никак не се е променила и отново може да влезе в роклята. Явно на нея карантината не ѝ се отразява както на повечето хора, които твърдят, че са напълнели. За това служи и строгият хранителен режим, който следваСега тя не е на червения килим, а носи лилавото Versace в леглото пред декоративен екран.

Снимката, която Хърли публикува е част от проекта на „Harper's Bazaar“ – #TurnUpNotIn, който приканва звездите да пресъздадат най-известните си визии от миналото. Този път обаче те трябва да ги включат в ежедневните си дейности като гледане на телевизия, изхвърляне на боклука, чистене и готвене. 

„Просто си седя тук и гледам телевизия в роклята, която носих преди 21 години“, пише звездата в Instagram. Разбира се, постът веднага събра хиляди харесвания и коментари като някои от известните приятели на Хърли я нарекоха „кралица“, „най-добрата“ и „истинска звезда“. 

Това не е първият път, в който актрисата се връща назад в миналото. През 2019 година тя се появи за фотосесия на „Harper's Bazaar“ с рокля, отново на Versace, която носи на партито за премиерата на филма „Четири сватби и едно погребение“. Този път тоалетът ѝ е изцяло черен със златни безопасни игли, които сякаш държат предната и задната част на роклята. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.