• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Излекуваха всички заразени с новия вирус в многомилионен китайски град

Излекуваха всички заразени с новия вирус в многомилионен китайски град

/КРОСС/ Излекувани са и последните двама заразени с новия коронавирус в китайския град Хуанган, провинция Хубей. Това съобщи днес агенция Синхуа, като се позова на местните власти, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Откакто е избухнала кризата с вируса в Китай, градската управа на Хуанган е регистрирала 2907 заразени. 2782 пациенти са оздравели и изписани от болниците, 125 са починали, предава БТА.

В Хуанган живеят над 7,5 милиона души. Градът, разположен близо до Ухан - административния център на провинцията, бе едно от най-опасните огнища на коронавируса в региона. На 23 януари китайските власти заявиха, че спират транспортните комуникации с Хуанган; той бе сред първите градове в страната, изцяло затворени в рамките на борбата с новото заболяване.

В момента ситуацията в Хуанган се е нормализирала. В Ухан днес бе потвърден само един нов случай на заразяване с вируса.

Източник: manager.bg

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Китайците от тази провинция явно вече са си изработили т.н. стаден имунитет. Не е ли добре останалият свят да си внесе китайски храчки, съдържащи необходимите противотела.

19.03.2020 21:42:54

Анонимен

След 3 000 хиляди починали дали е успех

19.03.2020 01:33:58

Анонимен

Можем само да завиждаме...

18.03.2020 22:12:34

А българските милионери кво правят?

Собственикът на Челси Роман Абрамович предостави на лондонските лекари своя хотел „Милениум“, който се намира на стадион „Стамфорд Бридж“, съобщава официалният сайт на клуба, цитиран от Гонг.бг. Всички разходи ще бъдат поети от руския бизнесмен. Хотелът може да се използва от лекари, които трябва да работят до късно заради епидемията от коронавирус. Така те могат да избегнат дългите пътувания у дома през града. Отбелязва се, че хотелът е готов да предостави на лекарите всички необходими стаи. Засега предложението е за срок от два месеца, като може да бъде удължено в зависимост от това как се развива ситуацията. Служители на хотела със симптоми на коронавирус няма да работят през този период.

18.03.2020 18:12:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.