• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Hyundai i20 е освежен

Hyundai i20 е освежен

/КРОСС/ Hyundai обнови своя бестселър за малки коли i20. В допълнение към преработения дизайн, фейслифтът на третото поколение i20 се отличава с обширен пакет за безопасност и най-добрите в класа функции за свързаност.

С нова форма на предната броня и радиаторната решетка, Hyundai създава елегантна визия със спортни елементи, задната част има броня, която също е ревизирана и задни LED светлини с динамичен светлинен подпис. Новопроектираните 16 и 17-инчови джанти са предназначени да подчертаят динамичния външен вид. Благодарение на плоския си, компактен силует и дългото междуосие, освеженият i20 запазва своята спортна стойка.

Малкият кореец се предлага в осем екстериорни цвята и по избор с боядисан в черно покрив. Предлагат се три нови екстериорни цвята: Lucid Lime Metallic и покритията с минерален ефект Lumen Grey и Meta Blue. Вече известните цветове включват Atlas White, Phantom Black, Aurora Grey, Dragon Pearl и Mangrove Green. Багажникът е с обем 352 литра (VDA стандарт) или 1165 литра със сгънати задни седалки. Нов е и цветовият пакет Lucid Lime за интериора. Той включва седалки с текстуриран модел и шевове в цвят липа в интериора, подчертаващи спортния характер на модела.

Обновеното моделно поколение на Hyundai i20 е оборудвано с най-новите функции за свързване. В зависимост от оборудването са монтирани 4,2-инчов LCD бордови компютър, USB-C портове или цифров кокпит с 10,25-инчов цветен дисплей. Има и цветен сензорен екран, който е също толкова голям, включително навигационна система и телематични услуги Bluelink. Apple CarPlay и Android Auto, функция за безжично зареждане и актуализации по въздуха за навигационните карти допълват функциите за свързване.

Като опция допълнителни системи Smart Sense осигуряват безопасността на пътниците в i20. Cross Traffic Assist задейства спирачките при излизане на заден ход от място за паркиране, ако открие риск от сблъсък с превозни средства зад и до i20. Активният асистент за мъртва зона предупреждава акустично и визуално чрез външните огледала, ако системата открие автомобил в мъртвата зона.

Ново е многоцветното амбиентно осветление, с което пътниците могат да нагласят цвета на вътрешното осветление според настроението си. Като опция се предлага премиум звукова система Bose.

Що се отнася до задвижванията, клиентът може да комбинира бензиновия двигател 1.0 T-GDI с директно впръскване с 48-волтова хибридна система. Има избор от две нива на мощност със 74 квт/100 к.с. и 88 квт/120 к.с. 48-волтовата хибридна система е проектирана за максимална ефективност и производителност.

Фейслифтът Hyundai i20 все още не се продава. Производството ще започне през третото тримесечие на 2023 г. в завода на Hyundai в Измит, Турция.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.