• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

LG с ексклузивни PLAYMOBIL колекционерски продукти на IFA 2022

LG с ексклузивни PLAYMOBIL колекционерски продукти на IFA 2022

/КРОСС/ Компанията ще представи уникални фигури на герои и домакински уреди играчки по време на Годишното изложение за потребителска електроника

LG Electronics (LG) в сътрудничество с PLAYMOBIL®, немски реномиран производител на играчки, ще представи ексклузивна колекция от играчки на тема LG на IFA 2022 в Берлин. Очарователните нови фигурки и уреди играчки ще бъдат налични от следващата година по време на редица онлайн и офлайн събития, в унисон с отдадеността на LG за създаване на F.U.N (първи, уникални и нови) потребителски изживявания.

 Изложени в лайфстайл зоната на щанда им на IFA – заедно с най-новите премиум домакински уреди на LG – са три от съвсем новите герои, създадени от LG и PLAYMOBIL. Загриженият за безопасността и винаги готов да помогне Хенри (известен още като „LG Man“), популярната лайфстайл и готварски ориентирана инфлуенсърка Нора и модният ентусиаст J. J.

За да помогнат на триото LG-PLAYMOBIL персонажи да живеят удобен, миниатюрен лайфстайл, домът е снабден с мини версии на иновативните уреди на LG, включително перални, фурни InstaView™ и хладилници InstaView™, както и всичко-в-едно WashTower™.

Освен това, очарователните герои и миниатюрните уредите ще присъстват и в социалните мрежи, появявайки се в забавно съдържание в онлайн каналите на LG, включително в официалния акаунт на LG Home Appliance Company, Life’s Good Kitchen (@lifesgoodkitchen) в  Instagram.

„Имаме удоволствието да дадем на посетителите на IFA ексклузивен първи поглед към нашата фантастична нова колекция играчки, създадена в сътрудничество с германската компания PLAYMOBIL,“ споделя Ро Су-ки, ръководител комуникации в LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Потребителите ще могат да се сдобият с тези малки колекционерски играчки на ексклузивни събития и промоции, започващи в началото на 2023 г. Ние ще продължим да предлагаме интерактивни дейности, които предоставят уникални изживявания на клиентите и подчертават постоянния ангажимент на LG към иновациите за по-добър живот.”

Посетителите на IFA 2022 (2-6 септември) в Берлин, Германия, могат да научат повече за новата колекция играчки на изложбения щанд на LG (зала 18, Messe Berlin).

# # #

За LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company

Компанията LG Home Appliance & Air Solution Company е световен лидер в домакински уреди, решения за интелигентен дом, решения за въздух, както и визионерски продукти, включващи LG ThinQ AI. Компанията създава различни решения със своите водещи в индустрията основни технологии и се ангажира да направи живота по-добър и по-здравословен за потребителите, като разработва внимателно проектирани кухненски уреди, битови уреди, решения за ОВК и пречистване на въздуха. Заедно тези продукти осигуряват повишено удобство, превъзходна производителност, ефективна работа и неоспорими ползи за здравето. За повече новини за LG посетете www.LGnewsroom.com.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.