• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Слот-игри съживяват изчезнали империи на winbet.bg

Слот-игри съживяват изчезнали империи на winbet.bg

/КРОСС/ Съвременните слот игри са изключително разнообразни, що се отнася до техните сюжети. Все още има множество класически заглавия с плодчета, например, но същевременно има голям брой ротативки за приключенци, исторически личности, филми и музикални банди и т.н. Играчите имат все по-голям избор в това отношение.

В онлайн казино WINBET можем да открием отлични ротативки, които "съживяват" отдавна изчезнали империи от историята на човечеството. Те са подходящи за любителите на подобни тематики, тъй като ни "пренасят" в едни отминали времена. Нека им обърнем подобаващо внимание в следващите редове.

Mighty Sparta

Продукт на българския разработчик Amusnet Interactive, Mighty Sparta пренася играчите във времената на Спарта - домът на най-свирепите и умели воини в историята на Древна Гърция. Този слот се играе с пет рила и разполага с 25 печеливши линии. Уайлдът замества повечето други символи, а скатерът може да отключи 6, 9 или 15 свободни игри. При това - с множител, който може да достигне до три пъти. Специално внимание заслужават монетите в злато и сребро, които могат даотключат специални печалби.

Rome: The Golden Age

Разработена от NetEnt, Rome: The Golden Age е вашият билет за виртуално
пътуване до могъщата Римска империя. Този слот може да предложи прогресивен множител за безплатни врътки, а когато специалният Golden Age символ е изтеглен, тогава неговата позиция ще се маркира с рамка. Тук символите с рамка могат да се превърнат в уайлд символи, което е допълнителна възможност за играчите. Форматът на ротативката е по-нестандартен от обичайното - 3-4-5-4-3, а красивата графика е допълнителен актив в случая.

Empress Charm

За разлика от предходните две ротативки, Empress Charm ще ни пренесе на азиатска вълна, а от играчите се очаква да разкрият тайните на чаровната далекоизточна императрица. Този слот се играе с пет рила и 25 линии, а разработчик отново е Amusnet Interactive. Един от най-полезните символи в ротативката е златистият дракон, който не само изпълнява функцията на уайлд и заменя останалите елементи, но може да влезе в ролята на скатер и да донесе 15 свободни игри. По време на свободните игри се намесва специалният символ, показан като кръг с изписани йероглифи върху него. В зависимост колко от него успеете да съберете при активни безплатни врътки, това може да ви донесе различна награда: 3 пъти общия залог, 15 свободни игри или 800 пъти общия залог. Както и при останалите игри на Amusnet Interactive, Empress Charm също поддържа функцията Jackpot Cards, при която потребителите могат да се борят за спечелване на прогресивен джакпот в четири нива.

Бонус Календар Януари

До края на месец януари WINBET представя своята промо оферта Бонус Календар Януари, позволяваща на всеки регистриран потребител на оператора да отвори една от къщичките, съответстващи на датата в календара. Там играчите ги очакват специални награди като кеш бонуси, безплатни игри и безплатни залози.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.