• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Тошко Йорданов:Ако ние бяхме вътре, най-вероятно щеше да има правителство

Тошко Йорданов:Ако ние бяхме вътре, най-вероятно щеше да има правителство

/КРОСС/ В предаването „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ Тошко Йорданов, каза че хората имат основание да протестират, но този въпрос беше политизирано, което лично мен ме отблъсква. „Това, което правят ГЕРБ, БСП и ДПС се прави с цел да могат да манипулират доколкото е възможно с хартиена бюлетина изборите в тяхна полза."

Напълно съм съгласен, че тези машини, които купи ГЕРБ, подлежат на манипулация и то е доказан факт, наистина не в България, тук има съоснователни съмнения, държавата не е правила никога одит на Информационно обслужване, което сумира данните и там видимо се правят забавни неща, смята Йорданов. „както и с машините могат да се правят нелогични неща - всеки 5-ти глас отива някъде. Имаше в Пловдив огромен вот в посока ПП, което не мисля, че таргетъ на ПП са малограмотни български граждани. Ние си знаем горе-долу къде има членове и имаше тежко несъответствие."

Има няколко варианта за манипулация - може да се зададе предварителен резултат, в големите градове хората могат да прочетат какво излиза на разписката, но има места, където хората не могат да четат и каквото и да изплюе тази машина, те го пускат в урната, обясни Йорданов.

Тази игра показва лицемерието в политическия живот, заяви Йорданов. „В момента нас ни няма и няма кой да обвинят. Ако бяхме там, щяхме ние да сме лошите. И сега започва тази игра кой ще бъде виновен за това, че ще се ходи на избори. Прескачат от лагер в лагер. ДБ сега ли разбраха, че БСП са двулични? ПП са същите. Цялата тази гнусотия в лицемерието ние никога не сме го играли. Но когато истината започва да излиза, хората започват да получават прозрение и кой всъщност е бил честен".

Ако ние бяхме вътре, най-вероятно щеше да има правителство и то от партии, които не са ГЕРБ и ДПС, допълни Йорданов. „И нямаше да има председател от ГЕРБ на Народното събрание".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Африкански и ти и шефа ти сте жалки тиквени подлоги, за едните кинти прецакахте всичко....ама викаш то такова беше условието...Гнидо жалка вземи се скрии.

22.11.2022 11:12:56

Анонимен

Тоше,бегом марш на село и да не се връщаш повече в София !

21.11.2022 10:12:11

Анонимен

Дрън-дрън ярина!

20.11.2022 17:00:50

Анонимен

Дришльо вие сте вън и никгога вече вътре капиш… Шефа ти прибра 220 млн. от Тиквата, разпиляхме обществената енергия, дет се вика свършихте си работата и сега кой от къде е…КДСарската хунта отново ще дои Ганю.

20.11.2022 12:00:51

Анонимен

Какво трябва за да разберете, че провалихте три парламента и затова не сте в него, заради мегаломанските амбиции на вашия чалгаджия. Сега е ред и на други.

20.11.2022 11:33:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.