• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Тошко Йорданов: На закритото заседание за руските дипломати премиерът ни е гледал в очите и ни е лъгал

Тошко Йорданов: На закритото заседание за руските дипломати премиерът ни е гледал в очите и ни е лъгал

/КРОСС/ "На закритото заседание за руските дипломати премиерът ни е гледал в очите и ни е лъгал", обяви в парламента Тошко Йорданов от "Има такъв народ".

Според него има огромен проблем.

"Снощи имаше Председателски съвет. Оказа се, че на въпросите, които сме задали на закритото заседание - премиерът е стоял, гледал ни е в очите и ни е лъгал. Защото се оказа, че не е имало доклади от ДАНС. Премиерът Кирил Петков е наредил еднолично устно на ДАНС да му намерят 70 човека. Външно са се възпротивили. На писмени запитвания на външно Лена Бориславова е посочила. Принципът е аз познавам Пешо, ти познаваш Гошо, значи са шпиони. Защото го свалихме от власт - ние на 8-ми се изтеглихме, на 9-и той ги гони", заяви Йорданов.

Според него някой може да направи документа - стенограмата от заседанието, измама.

"Помислете си как този човек директно или индиректно ще ходи да взима мандата. Тези решения имат последствия до всеки български гражданин. И ако стане нещо с горивата и с АЕЦ, защото сме зависими", каза още Тошко Йорданов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Добре, защо не викнете този педераст, Петков, в народното събрание и да отговори на въпросите публично, като впоследствие му се търси отговорност за лъжите, а успоредно с това прокуратурата да започне разследване, как, кой, на какво основание е взел решение и дали някой е правил опити да манипулра ситуацията и да принуждава службите към лъжи. Скандалът е огромен. И не само заради руснаците, а защото в нашата страна е възможно изпълнителната власт да си позволи и да осъществи подобно нещо. А Петков си е директно за затвора.

01.07.2022 11:35:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.