• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Йорданова за изказването на Денков: Един политик не трябва да използва подобни тежки определения

Йорданова за изказването на Денков: Един политик не трябва да използва подобни тежки определения

/КРОСС/ Депутатът от ПП-ДБ Надежда Йорданова с критика към изказването на Николай Денков, който нарече зърнопроизводителите у нас терористи.  

„Без диалог ние не може да постигнем напредък. Лично аз мисля, че подобни тежки определения трябва да бъдат изключени от езика на един политик, особено когато има противоречиви интереси", обясни в студиото на „Събуди се" Йорданова.

„Изслушах много внимателно дебата в пленарна зала. От една страна, българският производител не може да бъде оставен беззащитен. От друга страна, конкуренцията трябва да бъде гарантирана на достатъчно високо ниво, защото модерният свят показва, че тя е най-добрият регулатор на каквито и да е отношения. Трябва да покажем солидарност към Украйна", каза още Йорданова.

По отношение на мигрантския натиск, тя каза, че в момента се вижда ясно как държавата засилва капацитета си, за да реагира на случващото се. 

„Според мен трябва да се направи още, за да не се стига до ситуации, където големи групи от мигранти да бъдат намирани в сърцевината на държавата или пък по магистралите. Така, че работата предстои. Местата за настаняване на мигранти трябва да подобрят капацитета си, за да може от една страна да отговорим на засиления натиск и от друга да осигурим едни нормални хуманни условия за живот на тези хора", коментира бившият правосъден министър.

Според нея службите, които се грижат за сигурността на България, трябва да бъдат реформирани.

По отношение влизането ни в Шенген, тя смята, че когато държавата си постави важна цел за обществото, ще се справи. „Предстои да видим дали ще влезем в пространството до края на годината. Трябва да убедим партньорите си, че напредваме", каза още тя.  

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тази също се излага като политик с определения по неща, от които не разбира.

17.09.2023 10:49:42

Анонимен

Защо е пропуснато от коментара на депутатката, правистка от ПП-Д, която без срам плюе обилно срещу българското разузнаване макар, че нищо разбира от този бранш. Българското разузнаване било предоставило недостоверна информация преди и след започване на войната в Украйна. Пропускат да отбележи обаче, точно защото не разбира от разузнаване, че нашето разузнаване беше разбито след разкриването на нашите разузнавачи и като следствие унищожаване на агентурата ни, за удоволствие на чуждите държави.

17.09.2023 10:46:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.